1.2 C
Craiova
joi, februarie 22, 2024

Foto! Ion Prioteasa față în față cu propria caricatură!

Conducătorul județului, Ion Prioteasa, este mândru de cadoul primit de la Gabriel Bratu și l-a expus pe pagina de facebook.

 

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat la deschiderea Salonului Internațional de Caricatură Nicolae Petrescu- Găină, ediția a zecea, fiind găzduit de Muzeul Olteniei Craiova.
Peste 130 de lucrări realizate de artiști din 15 țări din Europa, America și Asia sunt expuse la Muzeul Olteniei din Craiova. Sunt expuse creațiile cunoscutului caricaturist Gabriel Bratu, dar și lucrările lui Ștefan Popa Popa S. Și-au anunțat participarea un număr de 328 de lucrări din care juriul a selectat să fie expuse în cadrul salonului doar 173. Juriul din acest an este format din Ștefan Popa Popa S- Caricaturist, Gabriel Bratu-Caricaturist și grafician craiovean, Elvira Romaniuc- Directorul Muzeului Obiceiurilor Populare din Bucovina, Mihai Truică- Grafician. Premiile propuse ca în fiecare an poartă numele celor mai de seamă caricaturiști olteni. Marele premiu a fost acordat doamnei Daniela Elena Grapă.

 

Ion Prioteasa a fost tras în creion de Gabriel Bratu


Ca în fiecare an publicul poate admira lucrările celor mai cunoscuți caricaturiști români contemporani, dar și o serie de lucrări ale unor caricaturiști străini.În cadrul salonului se găsesc toate tipurile de caricatură, de la cea politică, la cea de portret sau de situație.
O caricatură portret semnată de Gabriel Bratu, grafician craiovean, i-a fost acordată domnului președinte al Consiliul Județean Dolj, Ion Prioteasa. Caricatura critică și nu laudă, dar se pare că președintele CJ Dolj a fost încântat de portretul caricaturist primit.

Cristina Cruceru

Te mai poate interesa:

Primaria Craiova a decis: un condamnat la inchisoare deschide sarbatorile de iarna!

VIDEO! Olteni cu atitudine: au plantat flori in gropi! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles