37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Ionuț Radu schimbă echipa!

Chiar dacă la Inter nu are loc, Ionuț Radu și-a găsit repede o altă echipă! Și nu e Bournemouth

Ionuț Radu e așteptat să revină curând in Italia. Internaționaluil român își pregătește bagajele pentru noua sa echipă. În afară de acest lucru, portarul urmează să și fie antrenat de o legendă importantă a fotbalului.

Ionuț Radu revine la Milano

Radu a fost împrumutat de Inter în acest sezon la Bournemouth, în Premier League. Totuși, românul nu a primit destule minute, astfel că este nevoit să revină la Milano. Deși se pregătește cu Inter, se pare totuși că nu va rămâne acolo.

Presa din Italia scrie  despre următoarea destinație pentru portarul român. Como, gruparea nou-promovată în Seria A este antrenată de Cesc Fabregas, caută jucători cu experiența primei ligi din Italia, pentru a-i ajuta să se mențină în prima ligă.

Vară fierbinte pentru Radu

”Va fi o vară fierbinte pentru Radu, pentru care există un puternic interes din Como. După ce au sărbătorit promovarea în Serie A, managerii clubului italian lucrează deja la întărirea echipei pentru sezonul viitor.

În ultimele zile au existat deja contacte cu anturajul jucătorului pentru a înțelege costurile mutării. S-au cerut deja informații și ideea lui Como este să îl transfere definitiv” , au menționat italienii de la CalcioMercato .

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles