fbpx

Liceul, noul ring de box. Și-a băgat colegul în spital cu un singur pumn

Doi adolescenți de 16 ani, elevi la Colegiul “Constantin Brâncuși” din Craiova, au pornit anul școlar cu stângul. Conflictul spontan, de pe 11 septembrie, a avut urmări grave

Cazul a ieșit la iveală după ce tatăl copilului a postat un mesaj pe o pagină de socializare. “La începutul săptămânii acestea, marți 11.09.2019, băiatul meu a fost bătut la liceul ‘Constantin Brâncuși’ din Craiova. Agresorul este Luigi Sticlean, boxeur legitimat la Clubul Voința. Acesta i-a rupt maxilarul, l-a desfigurat încât a fost operat pentru a I se reface oasele feței. A fost sesizată poliția. Știm că boxul se practică în ring, nu în școli”, a spus tatăl victimei despre cele întâmplate. Întreaga poveste a început când un boxer legitimat la Clubul “Voința”, s-a luat de felul cum e îmbrăcat un coleg de al său, acesta a încercat să riposteze. Doar că nu a mai apucat, că s-a și trezit cu un pumn în față care l-a pus direct la pământ. Victima a ajuns la cabinetul școlar, iar de acolo direct la urgențe. Băiatul a ajuns la spital cu maxilarul rupt, iar ulterior a fost operat pentru a i se reface oasele feței.

A transformat liceul într-un ring de box

“În cursul zilei de 11 septembrie, polițiștii craioveni au fost sesizați cu privire la faptul că între doi minori de 16 ani, din Craiova, ambii elevi în clasa a X-a, în cadrul unei unități de învățământ din Craiova, ar fi avut loc un conflict spontan. Din cercetările efectuate până în present, polițiștii au stabilit faptul că agresorul ar fi lovit victima cu un singur pumn, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat, cu propunerile corespunzătoare, unității de parchet competente” , a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Atacul sportivului se pare că a continuat. La două zile după incidentul din incinta școlii, acesta a recurs la amenințări. A mers la spital și și-a avertizat colegul să renunțe la plângerea depusă. Sprijinit de părinți, băiatul a depus o nouă plângere.

“În cursul zilei de vineri, persoana vătămată a depus o nouă plângere prin care a sesizat faptul că, joi seara, la spital a avenit agresorul care i-a solicitat să-și retragă plângerea inițială, încercând totodată să-l intimideze. Cu privire la acest eveniment sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a explicat Cosmin Grădinaru.

Sursa foto -Facebook : INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Citește și FOTO! O făcură și p-asta. Oltenii se apucară de curățenie


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0