fbpx

Haos în Germania pornit de la reptilienii lui Lorin Fortuna

În Germania a degenerat un miting care își propusese să-l condamne, între alții, pe Combatantul Ezoteric Lorin Fortuna Complet și Corect Definit.

La Berlin, zilele trecute, poliția a autorizat două mitinguri pentru câte 20 de participanți. Demonstranții au ajuns însă la un număr de ordinul miilor și au protestat față de măsurile restrictive impuse de pandemie. Țelurile declarate ale demonstrațiilor fuseseră cu totul altele. Unul dintre mitinguri își anunțase protestul împotriva persecutării reptilienilor.

Cel mai fervent adversar al reptilienilor din România este Lorin Fortuna. În 21 decembrie 1989 a înființat Frontul Democratic Român la Timișoara, fapt care l-a făcut imediat după izbânda Revoluției preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, preț de câteva luni.

Absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații, doctor, cadru universitar, om de știință cu invenții brevetate, poet, Lorin Fortuna a devenit mai cunoscut prin activitatea sa ezoterică.

Cităm din Wikipedia: „Fortuna a declarat că aparține civilizației gorilieneși susține că de peste zece ani are comunicare telepatică cu ierarhiile superioare ale civilizației goriliene, la nivel galactic central care «l-au luat în evidență, au început să-i transmită informații». Conform acestuia, Traian Băsescu a fost sprijinit de civilizația iguaniferă violet la alegerile prezidențiale din anul 2009“.

E ceva ce nu se prea leagă: pe pagina sa de Facebook, Combatantul Ezoteric Lorin Fortuna Complet și Corect Definit îi consideră pe gorilieni, ca și pe reptilieni, dușmanii de căpătâi ai omenirii. Ba nu, nu doar ai omenirii:

Revenim, totuși, la Wikipedia: „Fortuna a declarat că sfârșitul lumii va veni în anul 2012 și susține că în acest eveniment nu va pieri toată umanitatea, care este alcătuită din gorilieni și mutanți civilizaționali. Din 6,6 miliarde de oameni, cât numără populația pământului, 600 de milioane de oameni vor scăpa de Apocalipsă. Cei care vor scăpa sunt cei care fac parte din civilizația goriliană. De asemenea, «unii din mutanți vor ajunge pe planeta nouă, dar după o selecție»“.

În noiembrie 2016, Lorin Fortuna a murit. Cât s-a mai aflat în viață drept făptură umană pe Pământ, a apucat să aniverseze, cu una dintre ultimele postări de pe pagina de mai jos, o mare victorie asupra reptilienilor gri. Noi credeam că membrii trupei The Animals erau niște simpli cântăreți:

Lorin Fortuna mai are însă conturi de Facebook, active și după noiembrie 2016, ceea ce înseamnă că a trecut selecția și combate de pe o planetă nouă. „Sunt încă viu! Spiritul meu este încă printre voi! Feel me!“, a anunțat el la 19 aprilie 2020.

Se află printre gorilienii lui, se pare! Acum are ce are și cu girafele:

Mâine-poimâine vor mai găsi nemții un pretext să se adune buluc la demonstrație: vor organiza miting împotriva celor care-i persecută pe girafieni.

În 3 minute poți să citești și: VIDEO! Bilanț de weekend la Infecțioase Craiova: un mort, patru salvați!

 VIDEO! Premiul pentru „cel mai scump grătar de 1 Mai” merge în Oltenia!

 Gata cu vremea bună: Cod galben în 33 de județe!

Doi craioveni de 18 ani, prinși la furat în cartierul Valea Roșie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Gigi Kant

A debutat la Gazeta de perete a școlii sale generale. I-au interzis să mai publice după ce și-a ars cravata de pionier în public, încercând să aprindă un foc de tabără la Năvodari. „3 minute“ l-a reabilitat.

Gigi Kant

A debutat la Gazeta de perete a școlii sale generale. I-au interzis să mai publice după ce și-a ars cravata de pionier în public, încercând să aprindă un foc de tabără la Năvodari. „3 minute“ l-a reabilitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0