-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Măștile textile, interzise la școală!

Decizia a fost aprobată! Cum rămâne cu elevii care n-au bani să-și cumpere măști în fiecare zi

O nouă decizie pentru elevi și profesori ce prevede că aceștia vor putea purta la școală doar măști medicale de unică folosință, nu și măști textile. Regula care vizează școlile a fost aprobată miercuri în ultima hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

„Măștile în școli vor fi doar medicale, chirurgicale, nu textile. Până acum au fost mixte, dar acum se schimbă asta”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat. Săptămâna aceasta, elevii de gimnaziu și de liceu s-au reîntors fizic la cursuri, iar săptămâna următoare revin elevii din învățământul primar și copiii de la grădiniță.

În ședința premergătoare hotărârii, care a avut loc luni în prezența premierului Nicolae Ciucă, s-a discutat și „oferirea de măști gratuite elevilor care au nevoie”, o soluție salvatoare pentru elevii care n-au bani să-și cumpere măști în fiecare zi. O decizie în privința asta nu a fost încă anunțată. În plus, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit ca masca de protecție să fie obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise.

Foto: AlephNews

Daniela Barbu, noul prefect al judeţului Dolj!

VIDEO: Tată cu sindrom Down, eroul fiului său care a devenit doctor!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles