fbpx

Încă o mutare pentru promovare: Mihai Dina a semnat cu FC U Craiova!

Mititelu a convins încă unul dintre fiii risipitori să semneze cu echipa lui! Mihai Dina s-a alăturat proiectului din liga a patra, în tentative de promovare.

 

Lovitură importantă pentru Mititelu în drumul spre liga a treia. După Ovidiu Dănănae și Mihai Dina a dat curs propunerii de a se alătura echipei din Liga Doljului. Mihai Dina a jucat la Universitatea Craiova în perioada 2005-2011. De-a lungul carierei a mai trecut pe la formațiile Extensiv Craiova, FC Caracal, CS Mioveni, Petrolul Ploiești, Gyor, Poli Timișoara, Aris Limassol, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița și Othellos Athienou.

 

Dina și-a manifestat în mai multe ocazii atașamentul față de echipa lui Mititelu. Inclusiv când a postat poze de la meciul dintre Universitatea și CFR Cluj din decembrie: “Eu sunt trădător? Păi cum să fiu mă oameni buni trădător? Vreau să ştiţi că eu am renunţat la contractul meu din Cipru doar ca să vin să pun umărul la promovarea lui FC U din Liga 4 în Liga 3. Voi credeţi că eu am uitat adevărata galerie a Universităţii Craiova? Niciodată! Pentru aceşti suporteri m-am întors acasă”, a spus Dina pentru Fanatik.

 

Pe lângă Dina, alte două achiziții

 

Atacantul care a jucat în Cipru nu este singurul transfer al formației din Liga a patra. Au semnat contracte cu echipa lui Mititelu alți doi olteni: Robert Văduva, crescut de Școala de Fotbal Gică Popescu și portarul Sorin Mogoșanu. Există și o despărțire în tabăra echipei antrenate de Nicolo Napoli: Giani Stoichițoiu, care a reziliat contractual de comun acord cu clubul.

 

FC U Craiova ocupă primul loc în Liga Doljului, cu maxim de puncte după 17 etape.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0