Minor prins la volan în Craiova. A încercat să-i mituiască pe polițiști

Copil de 15 ani prins la volan în Craiova. Mai grav este că minorul ar fi încercat să-i mituiască pe polițiști

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost prins pe strada Dr. Ion Augustin din Craiova la volanul unui autoturism. Tânărul fără permis de conducere le-a oferit poliţiştilor mită pentru a putea scăpa de dosarul penal. Mai exact 200 de euro a fost suma cu care adolescentul a încercat să-i mituiască pe oamenii legii.

Minorul din Craiova care a încercat să le ofere mită polițiștilor

Adolescentul de 15 ani le-a oferit poliţiştilor suma de 200 de euro pentru a-i convinge să nu îi întocmească acte procedurale conform legii. Tânărul a fost prins în flagrant în timp ce le ofera mită oamenilor legii, iar acum s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conform adevărul.ro

Poliţiştii care au refuzat mita sunt: agent principal Ivan Mircea şi agent principal Grigoruţă Dănuţ, iar ambii sunt absolvenţi ai şcolilor de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan“ Cluj-Napoca, promoţia 2009, respectiv „Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2012.

Se pare că în ultima vreme în Craiova au loc mai multe incidente în care sunt implicați adolescenți. Minorul prins la volan, deși mai are încă trei ani până să obțină permisul de conducere, s-a ales cu dosar penal.

Citește și http://bit.ly/2Fi6NQ0

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *