fbpx

Ce duel avem în L3: Mititelu vs. Nețoiu!

Cei doi foști patroni ai Științei se vor infrunta în ultimul eșalon național, după ce Tractorul Cetate a reușit promovarea.

Din cea de-a treia încercare, Tractorul Cetate, echipă susținută inclusiv de omul de afaceri Gigi Nețoiu, a izbutit să acceadă în Liga a III-a. După o dublă extrem de complicată cu Unirea Brânceni. A fost 0-0 în tur pe terenul echipei din Teleorman, iar Cetate s-a impus în extremis, cu 1-0, în manșa retur. O victorie mare cât o promovare.

Mititelu vs Netoiu, ce meciuri vor fi!

Cum formația  FCU Craiova, patronată de Adrian Mititelu, a încheiat pe 2 sezonul trecut în L3, nereușind să-și atingă obiectivul propun, anume accederea în Liga secundă, în sezonul care vine oltenii vor avea parte de o dublă întâlnire interesantă: Mititelu vs Nețoiu, doi patroni care au marcat perioade negre din istoria Științei.

Cât timp Nețoiu a fost la cârma Universității Craiova, echipa oltenă nu a învins vreodată Dinamo. Subordonarea față de gruparea din Ștefan cel Mare a fost evidentă când Nețoiu a părăsit Bănia ducând în Groapă cei mai buni jucători ai Craiovei. Excepție Marius Sava, care nu a acceptat să presteze în tricoul roșu. Mandatul lui Mititelu la cârma Craiovei a fost caracterizat prin retrogradări și dezafilieri, fără nicio performanță sportivă.

În 3 minute poți să citești și: Bogdan Vătăjelu a revenit la U Craiova!

 Uriașii! Naționala mică e MARE!

Craiova va avea stadion de atletism

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0