Primăria, gata să pună pe masă un contract pe 15 ani!

Cum poate ajunge Adrian Mititelu, legal, pe „Ion Oblemenco”! Consiliul Local al Municipiului Craiova a hotărât prin HCL nr. 500/21.12.2017 concesionarea prin licitaţie publică, pe o perioadă de 15 ani!

Primăria Craiova încearcă să facă rost de o firmă care să se ocupe de hotelul şi restaurantul de la Stadionul „Ion Oblemenco”. Varianta concesionării celor două obiective nu i-a făcut pe oameni să se înghesuie, iar acum, municipalitatea încearcă să le închirieze pe o perioadă de 15 ani.

Așadar, consilierii municipali ar urma să aprobe, joi, organizarea unei licitaţii. Cel mai probabil, orice om cu posibilități financiare și cu o oarecare experiență în domeniu se poate înscrie în această cursă.

Totuși, reprezentanții Primăriei fac unele precizări: restaurantul din cadrul Complexului Sportiv „Ion Oblemenco” se adresează atât spectatorilor pe timpul desfăşurării evenimentelor sportive, cultural etc., cât şi tuturor cetăţenilor pe toată perioada în care nu sunt organizate aceste spectacole. Restaurantul este destinat şi clienţilor ce se cazează în hotelul existent în incinta complexului sportiv.

Chiria lunară va fi stabilită printr-un raport de evaluare, care va fi însuşit de Consiliul Local al Municipiului Craiova.

În 3 minute poți să citeși și: Carlos Valderrama şi-a îndreptat părul cu placa!

Craiova – AEK Atena, ce dubla de vis se anunta!

Universitatea bate la Dinamo acasă după un sfert de veac de așteptare!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0