27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

MM Stoica anunță un nou transfer venit de la Gică Hagi

MM Stoica: „Cei de pe bancă au fost la perfecție din punct de vedere al atitudinii și al determinării”

MM Stoica dezvăluie că un jucător achiziționat de la Gică Hagi încă din vara anului 2022 pentru o sumă semnificativă va fi transferat la FCSB. Eduard Radaslavescu a fost una dintre achizițiile lui Gigi Becali, dar tânărul mijlocaș nu a reușit să se ridice până acum la așteptările clubului.

MM Stoica: „Cei de pe bancă au fost la perfecție din punct de vedere al atitudinii și al determinării”

Înlocuindu-l pe Octavian Popescu la pauza meciului dintre FC Voluntari și FCSB, Radaslavescu și-a pus amprenta în mod pozitiv în a doua repriză, fiind inclus printre remarcații echipei lider din Superligă. MM Stoica a observat și el prestația impresionantă a tânărului mijlocaș, felicitându-l și transmitându-i un mesaj special după meci.

Omul care i-a fost alături lui Gică Hagi spune dacă „Regele” pleacă de la Farul

„Schimbările au fost foarte bune. Cei de pe bancă au fost la perfecție din punct de vedere al atitudinii și al determinării. Radaslavescu a făcut chiar un joc bun, a alergat. I-am zis: ‘Bine ai venit la FCSB!’. Noi îi spunem altfel lui FCSB în vestiar (n.r – Steaua).

În prima repriză nu am fost bine. Noi am avut bară în prima repriză, când n-a fost ofsaid. Dacă marca Florinel, la VAR se vedea că nu a fost. Am avut două situații destul de mari prin Luis Phelipe și Ngezana, însă nu am jucat bine. Am fost mult sub ce ne așteptam. În a doua parte am jucat bine”, a spus Mihai Stoica, potrivit prosport.ro.

Radaslavescu a traversat momente extrem de dificile la FCSB

Radaslavescu a traversat momente extrem de dificile la FCSB, iar tatăl său a povestit cum s-a descurcat în această situație complicată.

„El trebuie să muncească în continuare şi să îşi aştepte şansa. Dacă Doamne-Doamne îi dă acum… am stat până la ora 03:00 cu copilul de vorbă, era foarte supărat, devastat! A ezitat, n-are ritm, nu are intensitate. El este foarte credincios şi merge în permanenţă la două biserici. A fost crescut într-o familie de ortodocşi desăvârşiţi, din tată-n fiu”, a spus Daniel Radaslavescu, conform Fanatik.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles