Alessandro: “Muzica pentru mine inseamna totul”

Fost participant la X Factor si Eurovision, Alessandro Danescu, ne-a marturisit ce planuri are pentru noul an, dar si povestea noii lui piese, EWANA

Reporter: Cum a inceput relatia ta cu muzica?

Alessandro: Buna, sunt Alessandro. Iti multumesc pentru faptul ca imi adresezi aceste intrebari. Relatia mea cu muzica a inceput inca de la varsta de 11 ani. Profesoara de muzica m-a descoperit si de atunci a vorbit cu parintii mei, eu am urmat cursuri de canto iar in prezent sunt foarte fericit de decizia pe care am luat-o.

Rep: Care e piesa ta de suflet?

Alessandro: Este o intrebare dificila, aproape imposibila, fiindca e ca si cum ar trebui sa aleg intre copiii mei. Toate piesele mele le iubesc, pentru ca fiecare reprezinta o parte din mine si reprezinta evolutia mea ca si artist, sa spun asa. Pe moment sunt super multumit de piesa EWANA, sunt mandru ca Dumnezeu m-a luminat sa compun piesa, de la linie melodica, la versuri, mesaj etc.

Rep: Cum a fost experienta de la X Factor ?

Alessandro: Experienta de la X Factor a fost una foarte buna, m-a facut sa realizez ceea ce am de facut. Ma bucur ca am luat 4 de DA la auditii, ma bucur ca am avut un impact puternic asupra lui Carla’s. Am simtit o energie deosebita si imi doresc sa reiau aceasta experienta, dar de data asta mult mai pregatit .

Rep: Dar cea de la Eurovision?

Alessandro: Experienta de la Eurovision a fost inceputul meu ca si artist, a fost o experienta frumoasa, dar grea, fiindca eram singur si nu stiam cum este in spatele unui astfel de concurs. Ma bucur ca am invatat mult si ma bucur ca am puterea de a merge mai departe.

Rep: Te-ai gandit sa te reintorci pe scena Eurovision?

Alessandro: Da, ma voi intoarce, de data asta cu o piesa creata de mine in totalitate.

Rep: Cand apare o noua piesa?

Alessandro: Nu stiu exact care dintre ele va aparea prima, Get Down sau EWANA. Dar sa speram ca destul de repede, intr-o luna sau 2 maxim.

Rep: Care e povestea piesei EWANA?

Alessandro: Cand am compus linia melodica si cand am scris textul piesei, eu, personal eram intr-o stare deplorabila si sufletul meu era indurerat, dar totusi cu ajutorul lui Dumnezeu si al familiei si al prietenilor, am reusit sa gasesc puterea sa merg mai departe si sa fiu puternic.

Piesa este un fel de monolog, o durere pe care am simtit sa o impartasesc cu voi toti.

Mesajul piesei este unul depresiv si  reprezinta un discurs cu Divinitatea, la inceput. Dupa, mesajul se schimba si eu gasesc puterea de a merge mai departe. Va voi spune mai multe cand veti vedea clipul video, nu doresc sa va stric curiozitatea, dandu-va indicii si detalii inainte.

Rep: Muzica, cariera sau pasiune?

Alessandro: Muzica pentru mine inseamna totul. Fara pasiune, nu putem realiza nimic de durata si nimic adevarat. Imi doresc sa am o cariera din muzica, sa pot sa ma intretin si sa pot transmite toate sentimentele si starile mele oamenilor care isi rup din timpul lor pentru a-mi asculta muzica. Le sunt recunoscator si le multumesc pentru tot. Iti multumesc si tie pentru acest interviu.

Rep: Ce planuri ai pentru 2019?

Alessandro: Pentru 2019, imi doresc sa scot cat mai multe piese(Am multe surprize) si sa imi depasesc conditia. Sa fiu un om mai bun si sa muncesc de 10 ori mai mult.

Citeste si Claudiu Zamfira: “Muzica este si cariera si pasiune”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *