fbpx

O nouă minune la Caracal. Centura de ocolire a fost construită greșit

Caracal nu pierde titlul de orașul minunilor! O altă minune se înscrie pe lista lungă cu lucruri ciudate întâmplate la Caracal! Centura de ocolire a orașului a fost construită greșit!

Noua minune de la Caracal, și anume Centura de ocolire a orașului, începută în 2011, a fost construită greșit. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu poate inaugura şoseaua pentru că firele de înaltă tensiune trec la câţiva metri de drum. După ce s-au cheltuit peste 10 milioane de euro pentru această construcţie, Guvernul nu a fost în stare să aloce câteva sute de mii de lei pentru relocarea stâlpilor.

Caracal, orașul minunilor

În 2017, Guvernul a alocat 1,5 milioane de lei pentru finalizarea centurii ocolitoare a Caracalului, lucrare începută în anul 2011 şi nefinalizată nici până acum. Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea celor trei sensuri giratorii care leagă varianta de reţeaua existentă de drumuri.

Cele trei sensuri giratorii erau prevăzute în proiectul de reabilitare a DN6 Alexandria – Craiova, investiţie care ar fi trebuit finalizată înaintea centurii ocolitoare. Cum DN6 a rămas fără constructor, iar centura a fost finalizată, CNAIR a trebuit să lanseze un proiect separat pentru sensurile giratorii, conform b1.tv

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0