Cinci dintre cele mai ciudate terenuri de fotbal din lume!

Iată cinci dintre cele mai neobișnuite terenuri de fotbal din lume! Nu în fiecare zi ai ocazia să joci pe un asemenea teren!

Se spune că fotbalul este simplu, dar este greu să joci simplu. Iar câteva terenuri de fotbal pe care este posibil să îți fie greu să joci pur și simplu.

1. Stadionul Ottmar Hitzfeld din Elveția – oferă o priveliște de neuitat. Este amplasat în inima Alpilor la peste 2.000 de metri altitudine. Terenul poartă numele legendarului jucător german Ottmar Hitzfeld, fostul selecționer al Elveției. În Europa, este stadionul aflat la cea mai mare altitudine.

2. Un teren plutitor din satul musulman Ko Panyi în sudul Thailandei – se pare ca thailandezilor le place fotbalul, dar oare ne putem imagina cum este să joci pe un teren suspendat pe apă? Probabil în fiecare echipă trebuie să fie un înotător bun, nu doar pentru a înota după mingi, dar și pentru a înota după coechipieri.

3. Terenul de fotbal construit deasupra magazinului Tokyu Toyoko, din cartierul Shibuyu – În orașele din România este des întâlnită problema pe care o au copiii cu vecinii lor de bloc. Cel puțin în trecut, tinerii obișnuiau să bată mingea în fața blocului, dar iată cu se poate și pe bloc. O problemă apare atunci când toate mingiile zboară unde nu trebuie.

4. Un teren de fotbal într-un cartier din Rio de Janeiro– Pentru mulți, fotbalul este ca o descătușare. Acești tineri din Rio joacă fotbal pe un teren, unde se pot desfășura fără probleme. Este imaginea cu fotbalul de cartier, de unde mulți fotbaliști de valoare au plecat.

5. Un teren de fotbal făcut în deșertul din apropierea Agdz, Maroc – Orice om care a jucat fotbal în copilărie, a fost prins de ploaie în timpul unui meci. Soluția a apărut în Maroc, unde sunt șanse minime ca ploaia să te prindă în timpul jocului.

Sursă foto: nascutinmoldova.wp

Citește și: Zece dintre cele mai frumoase peisaje din România!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *