14.5 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Qatarezii au venit cu banii la Becali: „Dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!”

Gigi Becali a primit o ofertă inițială de 20 de milioane de euro!

Toată lumea știe că FCSB nu este principala modalitate prin care Gigi Becali câștigă zeci de milioane de euro. Acesta are foarte multe afaceri și este un om născut pentru a face bani. El a avut o ofertă extrem de importantă chiar pentru vestitul palat.

„Este adevărat că am primit o ofertă pentru Palat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau!  A venit și o agenție cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint?”, a spus Gigi Becali, potrivit Cancan.

Qatarezii au venit cu banii la Becali

Gigi Becali spune că a avut o ofertă de 20 de milioane de euro pentru palat. A refuzat-o, pentru că vrea 25 de milioane, iar vânzarea nu este în planurile lui. În acea clădire, mulți fotbaliști valoroși au semnat contracte cu FCSB.

Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, dar ei au venit și au zis că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis: «Bine. Dacă îl vreți, ăsta-i prețul: 25 de milioane». Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a mai declarat Becali.

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles