fbpx

Olguta și Claudiu pun capăt concubinajului. La primăvară, nuntă mare!

Amândoi intră în noua „casă de piatră” cu câte un copil din vechile relații. Nașul ține secrete data și locul petrecerii!

Lia Olguta Vasilescu și Claudiu Manda au decis să oficializeze relația. Fostul primar al Craiovei și președintele Comisiei de control SRI se căsătoresc în această primăvară. Olguta și Claudiu se cunosc încă din 1997, când ea scria la cotidianul local Cuvântul Libertății, iar el făcea primii pași în politică. Primele informații pe surse îl indică pe primarul Ovidiu Flori distribuit în rolul de naş. Dacă acceptă, ar fi pentru a doua oară cand edilul-şef al Işalniței năşeşte un component al comisiei SRI de la Senat, primul fiind fostul ziarist Ionuț Parvulescu, consilier al lui Claudiu Manda.

Despre data si locul marelui eveniment, încă nimic sigur, nici mirii şi nici posibilul naş nu se grăbesc să dea amănunte. Cel mai probabil va avea loc inainte de alegerile europarlamentare, Claudiu Manda fiind, potrivit ultimelor zvonuri, unul dintre candidații eligibili pentru Bruxelles.

Olguța Vasilescu a fost căsătorită 14 ani cu Ovidiu Wlassopol, fost reporter PRO TV și apoi șef la Autoritatea de Supraveghere Financiară, de care a divorțat în 2016. Împreună au un băiat. Și Claudiu Manda a divorțat de Adina, medic stomatolog, în 2015, cu care are un băiat.

Votează cel mai frumos cartier din Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0