14.5 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Orașul din România unde poți cumpăra o garsonieră cu doar 6.800 de euro

Orașul din România care nu ține cont de piață, astfel că o garsonieră se vinde cu câteva mii de euro

Într-un oraș din România, poți achiziționa o garsonieră spațioasă la prețul de doar 6800 de euro. Proprietatea este amplasată într-o locație relativ centrală, având în apropiere un magazin Lidl. De asemenea, zona este considerată una favorabilă.

Orașul din România unde o garsonieră se vinde la preț de nimic

În ultima perioadă, prețurile de pe piața imobiliară au cunoscut o creștere semnificativă. Tot mai puțini oameni își permit să achiziționeze un apartament sau chiar o garsonieră în marile orașe din țară. Cluj-Napoca, de exemplu, a atras atenția prin nivelul ridicat al prețurilor sale.

În plus, unele proprietăți din București sunt destul de costisitoare. Cu toate acestea, este important să menționăm că nu în toată țara se înregistrează prețuri ridicate. De exemplu, poți achiziționa o garsonieră spațioasă și decomandată la doar 6800 de euro într-un oraș din România.

Orașul din România unde se va construi un campus de 26 de milioane de euro

Un anunț postat pe un site de imobiliare pare destul de tentant. Garsoniera se află în Oravița, din județul Caraș Severin. Imobilul se vinde la licitație publică și are un spațiu destul de generos.

Conform anunțului de vânzare, această garsonieră mare și decomandată care se vinde cu doar 6.800 de euro are o suprafață de 32.98 de metri pătrați și este situată într-un bloc de locuințe cu patru etaje.

Blocul este construit în anii 1982 și are o fundație solidă. De asemenea, ușa de acces în bloc este una metalică, iar finisajele sunt de calitate medie, după cum se menționează în anunțul de vânzare.

Viitorul cumpărător are acces rapid la mijloacele de transport în comun

În ceea ce privește amplasamentul, această garsonieră mare și decomandată care se vinde cu doar 6800 de euro se află într-un bloc situat în zona de nord a localității Oravița. Viitorul cumpărător are acces rapid la mijloacele de transport în comun.

De asemenea, în zonă sunt și școli, dar și unități comerciale. Spre exemplu, magazinul Lidl e la doar la patru minute de mers pe jos de la locație. Și un magazin Profi este situat în vecinătatea imobilului.

„Apartamentul este situat într-un bloc de locuințe, având regim de înălțime: P+4E, construit în anii 1982. Blocul are fundații și structura din beton armat, închideri perimetrale din cărămidă, acoperiș de tip terasă. Ușa de acces în bloc este metalică. Imobilul se consideră a avea finisaje de calitate medie.

Proprietatea este amplasată în zona nordică, mediană, a localității Oravița, într-o zona rezidențială, având acces la mijloace de transport în comun și având în apropriere instituții de învățământ, instituții de cult și unități comerciale (Profi)”, se arată în anunțul postat pe homezz.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles