1.4 C
Craiova
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Ford Craiova, pandemie cu profit și concedieri!

200 de muncitori, dați afară în ziua când uzina a vândut 100 de mașini la o singură companie!

Ford a anunțat că va livra o flotă de 100 de unități Puma pentru compania locală Casa Noastră, care deține brandul de ferestre QFort: „Ne bucurăm să vedem că, în această perioadă plină de provocări, o firmă românească susține industria auto locală. Sperăm ca acest demers să creeze un precedent, astfel încât și alte companii să achiziționeze modelele Ford produse în România”, a declarat Cristian Prichea, directorul general al Ford România.

Oficialii Casa Noastră spun că au decis să cumpere flota cu scopul de a susține industria auto din România, în contextul în care producția locală este în scădere din cauza pandemiei de coronavirus.

„Era necesar să schimbăm flota de mașini, așa că ne-am decis să susținem producția auto locală și să mizăm pe noul model construit la fabrica Ford din Craiova, Ford Puma – o super mașină! Recomandăm și altor companii să facă același lucru”, a precizat Ștefan Cherciu, președintele Casa Noastră, citat de automarket.ro.

Chiar dacă a dat o adevărată lovitură prin vânzarea a 100 de automobile, Ford Craiova nu s-a răzgândit și a anunțat că va renunța la serviciile a peste 200 de angajați ce au contracte pe o perioadă determinată: „Compania noastră revizuieşte constant nevoile de angajare pe baza cererii pieţei şi a eficienţei procesului de producţie. Având în vedere situaţia actuală a industriei în care operăm, confirmăm faptul că o parte dintre contractele individuale de muncă pe perioadă determinată ale unor angajaţi de la fabrica Ford din Craiova nu vor fi prelungite. Din raţiuni de confidenţialitate, nu putem furniza informaţii suplimentare”, a transmis purtătorul de cuvânt al fabricii Ford, Ana Maria Timiş.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO: Bătaie într-un club din Costinești!

 FOTO: O Jandarmeriță le-a dat plasă braconierilor de pe Jiu!

„Școala din România te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor”

Profesorii din Dolj, aproape să distrugă viitorul a doi copii!

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles