16.2 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Petiție cu mii de semnături pentru Simona Halep: „Opriți nedreptatea! Cerem accelerarea anchetei!”

Simona Halep trece prin momente cumplite, însă fanii îi sunt alături: „Vă rugăm să încetați hărțuirea”

Simona Halep a transmis miercuri seara că audierea în cazul de dopaj i-a fost amânată a treia oară. Fanii sportivei au răspuns printr-o petiție adresată forurilor competente. Aceștia cer accelerarea anchetei și critică „întârzierile și lipsa transparenței” care vin la pachet cu procesul.

Intitulată „Suntem cu Simo! Opriți nedreptatea! Cerem accelerarea anchetei!”, petiția a trecut deja de 8.000 de semnături. Ea poate fi accesată AICI.

Patrick Mouratoglou, despre Simona Halep: „Cei care se dopează cu adevărat joacă în continuare”

Petiția este adresată Federației Internaționale de Tenis (ITF) și Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului (ITIA). Cea din urmă fiind responsabilă pentru amânările repetate ale audierii.

Petiție pentru Simona Halep: „Credem în ea și pentru noi este crucial ca un astfel de proces să fie gestionat prompt”

„Ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la întârzierile și lipsa de transparență din procesul de investigare a acuzațiilor. Având în vedere situația Simonei Halep, o jucătoare de tenis de top, și impactul ei asupra tenisului, credem în ea și pentru noi este crucial ca un astfel de proces să fie gestionat prompt, riguros și imparțial. Vă rugăm să încetați hărțuirea Simonei Halep.

În acest context, vă cerem respectuos să luați următoarele acțiuni:

1. Inițiați o anchetă amănunțită și rapidă asupra acuzațiilor de dopaj împotriva Simonei Halep. În interesul sportului și a tuturor părților implicate, este imperativ ca acest proces să fie rezolvat într-un interval de timp rezonabil și să respecte principiile legii și imparțialității.

2. Asigurați transparența și comunicarea eficientă a constatărilor din anchetă. Este crucial pentru ITF și ITIA să ofere actualizări regulate și informații clare despre progresul procesului, astfel încât publicul și fanii tenisului să aibă încredere în corectitudinea și integritatea deciziilor luate.

Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm dubiile cu privire la angajamentul ITF și ITIA de a susține principiile corectitudinii, integrității și transparenței în cazul Simonei Halep. Considerăm că, prin adresarea acuzațiilor într-o manieră detaliată și în timp util, veți demara procedurile necesare și corecte pentru ca audierea să aibă loc”, scrie în petiție.

Pe numele sportivei a fost adăugat un nou cap de acuzare

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de ITIA după ce a fost depistată cu o substanță interzisă, Roxadustat, la US Open 2022. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie 2022. Ulterior, pe 19 mai 2023, ITIA a anunțat că pe numele lui Halep a fost adăugat un nou cap de acuzare, faptul că în pașaportul ei biologic ar exista „iregularități”.

Cazul Simonei va fi judecat de o organizație independentă, Sports Resolutions. Simona este în continuare suspendată, nu a mai jucat din august 2022.

Foto arhiva

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles