fbpx

Spune-mi ce zodie ești să-ți spun ce probleme ai în dragoste

Fiecare zodie are probleme în dragoste și cine afirmă contrariul n-a fost niciodată îndrăgostit, însă este important să știm cum să le rezolvăm. Tu ce zici?

BERBEC

Berbecii au mari probleme în dragoste deoarece defectul lor este gelozia și ar trebui să trateze mai cu indiferență unele lucruri. De pildă, dacă partenerul iese afară să răspundă la telefon, acest lucru înseamnă ca vrea să vorbească în liniște și nu pentru că te înșeală. Ești prea controlată de primul impuls și acționezi la nervi aruncând cu zeci și zeci de reproșuri. Calmează-te, ești o femeie minunată și nu o să aleagă pe nimeni în locul tău.

TAUR

Dragostea are milioane de moduri de manifestare, iar acest lucru ar trebui înțeles de oameni. Norocul tău a fost să întâlnești parteneri care aveau un limbaj al iubirii diferit de al tău și asta a dus la despărțiri tragice și neproductive. Ești o fire mai rece, nu-ți place să-ți afișezi iubirea în public, astfel îți cauzezi probleme în dragoste fiindcă bărbații cred că nu-i iubești și nu sunt dornici să investească într-o relație fără viitor.

GEMENI

Marea ta problemă în dragoste este că nu ești niciodată mulțumită. Nu ești mulțumită de job-ul lui, de greutatea lui, de înalțimea lui, însă îl iubești. Comportamentul tău îl face confuz și asta nu-i de bine. Ar fi bine daca ai încerca să nu mai spui tot ce gândești pentru că riști să-ți pierzi partenerul.

RAC

În cazul tău cicăleala este cel mai mare defect. Îți place să ai totul sub control și nu pierzi niciodată ocazia să-i amintești partenerului ce are de făcut. Ești o fire veselă și vorbăreață, iar acest lucru poate fi stresant câteodată.

LEU

Spiritul tău încrezător și munca asiduă pe care o depui în treburile de a job îl poate face pe partener să se simtă inutil. Tu nu îți dorești acest lucru, însă poți simți o anumită răceală din partea lui și asta te doare. Relația perfectă nu există, ci se construiește, dar atunci când nu se poate construi cel mai probabil nu este menit să se întâmple.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt mereu alături de partenerul lor, îl susțin și au grijă de el. Dar aveți grijă! Ați putea sădi o oarecare dependență de el, iar acest lucru nu este bine. Încercați să socializați și să vă faceți noi prieteni, asta dacă nu vreți să vă izolați într-o cușcă.

BALANȚĂ

Neimplicarea strigă din toți plămânii în cazul vostru. Angajamentul și implicarea nu sunt punctele voastre forte, iar asta este un lucru colosal fiindcă s-ar putea să vă pierdeți chiar și iubirea vieții dacă nu vă schimbați. Dacă echilibrați puțin situațiile din cadrul unei relații o să vedeți că este un lucru benefic și nu aveți de ce să fugiți.

SCORPION

Plini de pasiune și energie, scorpionii se îndrăgostesc foarte des și foarte repede. Ai zice că este în filme, dar este chiar viața scorpionilor. Iubirea este bună, însă până în momentul când devine neproductivă.

SĂGETĂTOR

Vrei să-ți pui pirostriile prea repede și asta s-ar putea să-l sperie pe partener. Nu te grăbi și analizează la rece fiindcă ai tot timpul din lume să faci și acest pas, iar dacă partenerul va vedea îngrijorare din partea ta în privința căsătoriei o să știe că e decizia corectă când vei spune da.

CAPRICORN

La tine totul a fost greu de ales în viață și se pare că așa se întămplă și la parteneri. Pretențioasă din fire, capricornița ar trebui să-și găsească un partener și după să se gândească la eventualele probleme în dragoste.

VĂRSĂTOR

Timpul este dușmanul tău și partenerul se plânge de acest lucru de fiecare dată când poate. Nu prea reușești să te împarți între carieră și dragoste, de aceea ți-ai dori mai multă înțelegere, însă n-o primești și asta te face uneori furioasă și iritată.

PEȘTI

Totu-i bine când se termină cu bine. Infidelitatea odata apărută este ca un viciu, iar tu nu prea reușești să te lași de acest lucru. Poți vedea cât de mult suferă partenera pe tema aceasta și ești conștient că într-o zi se va încheia totul, dar tu încerci mereu să repari lucrurile.

În 3 minute poți să vezi și:VIDEO: „În viața mea n-am fost aurolac și nici câine spurcat”

FOTO: Hai la Mare, te lasăm cu buzunare goale!

Predictia lui Mirel Radoi pentru un transfer de top de la Craiova

Bergodi inainte de Craiova – FCSB: “Nu simt presiunea titlului”

698 cazuri noi de COVID-19 În ultimele 24 de ore. Se impune Starea de Urgență?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Spune-mi ce zodie ești să-ți spun ce probleme ai în dragoste
Article Name
Spune-mi ce zodie ești să-ți spun ce probleme ai în dragoste
Description
Fiecare zodie are probleme în dragoste și cine afirmă contrariul n-a fost niciodată îndrăgostit, însă este important să știm cum să le rezolvăm. Tu ce zici?
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0