-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

O profesoara din Piatra Neamt este acuzată că ar fi bătut un elev!

Profesoara din Piatra Neamt este anchetată și de către polițiști, dar și de către Inspectoratul Școlar

Profesoara din Piatra Neamt care este acuzată că ar fi pălmuit un elev de numai 11 ani este anchetată acum către Poliţia Neamţ, dar și de Inspectoratul Şcolar. Cazul este în atenţia Poliţiei, Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a Direcţiei pentru Protecţia Copilului, reprezentanţii acestor instituţii efectuând investigaţii despre cele petrecute.

Incidentul a fost sesizat, pe data de 15 decembrie 2021, la numărul de urgenţă 112, de către părinţii copilului. Ei au reclamat că fiul lor, în vârstă de 11 ani, a fost agresat, fiind luat la palme, de cătra profesoara care predă limba franceză la Şcoala Generală Cut, din comuna Dumbrava Roşie, Neamţ.

„Am fost informat despre această situaţie de către directorul respectivei unităţi de învăţământ. La rândul nostru, am sesizat reprezentanţii Poliţiei, ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi am comunicat situaţia la Ministerul Educaţiei“, a declarat Mihai Obreja, inspector şcolar general al ISJ Neamt, potrivit adevarul.ro.

Poliţia Neamţ a confirmat declanşarea unei anchete, cercetările fiind efectiate pentru purtare abuzivă. „Cadrele Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

„Poliţiştii fac ancheta lor proprie, iar unitatea de învăţământ derulează o cercetare disciplinară. După audierea părţilor implicate, comisia va propune o sancţiune. Doamna profesoară are multă experienţă la cadedră şi nu a mai avut plângeri de acest gen. Se pare că acel elev ar fi deranjat ora, dar acest lucru nu justifică ieşirea nervoasă a cadrului didactic, în cazul în care s-a petrecut acest lucru“, a mai afirmat inspectorul Obreja.

VIDEO! Un bărbat a înlocuit masca de protecție cu o pereche de bikini, în avion!

O romanca a ajuns la spital după ce a fost bătută și stropita cu acid

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles