-3.7 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

VIDEO: Mai mulți clienți ai unui magazin Profi au fost sechestrați, în Teasc!

Printre victime se numără și două gravide, una fiind aproape de termenul de naștere și căreia i-a și venit rău!

Caz revoltător în localitatea doljeană Teasc. Mai mulți oameni au fost sechestrați în această seară, printre care și două femei însărcinate, una fiind aproape de termenul de naștere și căreia i-a venit rău, în Profi. Un individ a pornit un scandal cu reprezentanții magazinului, iar unul dintre aceștia a încuiat ușile magazinului și a fugit.

Clienții au sunat la 112 să reclame incidentul. De-abia după 15 minute ușile magazinului s-au deschis din nou, în tot acest timp scandalagiul continuând să înjure și să amenințe. VIDEO AICI

„Gravide sechestrate în Profi Teasc! Două femei însărcinate, dintre care una aproape de termenul de naștere și căreia i s-a și făcut rău, dar și mai mulți alți oameni au fost sechestrați, vineri seară, în magazinul Profi din comuna Teasc, Dolj, după ce un individ, care cel mai probabil se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a certat cu personalul magazinului. Șeful de magazin (credem noi că este funcția respectivului) a decis să încuie ușile magazinului și a fugit.

Înăuntru, împreună cu clientul scandalagiu care devenise violent au rămas mai mulți alți clienți, între care și cele două femei însărcinate. Abia după aproximativ 15 minute și după ce clienții au sunat la 112 să reclame situația, angajații au deschis ușa magazinului. În tot acest timp, individul scandalagiu, care venise cu mai mulți amici, a continuat să înjure, să amenințe și să lovească ușa magazinului. Poliția nu ajunsese la locul faptei până ce scandalagiul și prietenii săi au fost lăsați să plece.”, potrivit Jurnalul Olteniei.

Foto: captura video

VIDEO! Un bărbat a înlocuit masca de protecție cu o pereche de bikini, în avion!

O romanca a ajuns la spital după ce a fost bătută și stropita cu acid

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles