10.3 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Prostituate, tâlhărite noaptea în Oltenia: tinerele de 20 de ani, ținta hoților!

Tâlharii au portat măști și mănuși pentru a evita o posibilă infectare cu COVID-19! Fetele au scăpat fără să fie termoscanate!

Polițiștii gorjeni au fost alertați marți noaptea de două tinere ce locuiesc în orașul Târgu Jiu. Fetele, cu domicilii diferite, ambele închiriate în regim hotelier, au fost ținta hoților. Potrivit adevărul.ro, victimele ar practica prostituția în diferite orașe, iar tâlharii le-ar fi găsit pe internet. Ajunși la ușa acestora, 4 bărbați echipați cu măști și mănuși de protecție au dat buzna în casă și au furat în total 1.800 de lei. Una dintre victime s-a speriat atât de tare încât a sărit de la etajul 1.

Potrivit oamenilor legii, primul caz de tâlhărie a fost sesizat la ora 22,30 de către o tânără de 20 de ani, din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu: „Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de o altă tânără, de 20 de ani, din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24, respectiv 30 de ani, ambele din municipiul Giurgiu, patru persoane necunoscute, care purtau măşti şi mănuşi de protecţie, pentru prevenirea COVID 19, ar fi pătruns, fără drept în locuinţă şi, prin împingerea şi bruscarea celor două tinere, de 24 şi 30 de ani, le-ar fi luat suma de 800 lei. Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuinţă, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Tot marți seara, polițiștii au primit încă un apel, din partea unei tinere de 20 de ani, din comuna Dascălu, judeţul Ilfov. Aceasta le-a povestit că a fost tâlhărită tot de patru bărbaţi care purtau măşti şi mănuşi de protecţie. Aceştia i-ar fi furat suma de 1.000 lei.

La scurt timp după prima sesizare, poliţiştii s-au deplasat la locul indicat şi au demarat cercetările şi căutările specifice, pentru identificarea celor patru persoane care s-ar face vinovate de săvârşirea faptelor. În ambele cauze s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc faptele şi identificarea celor bănuiţi de săvârşirea acestora şi luarea măsurilor legale faţă de ei“, a mai precizat Miruna Prejbeanu.

În 3 minute poți să vezi și: Dreapta craioveană are DOI candidați UNICI la Primărie!

Astăzi e prima rundă de negocieri pentru desemnarea candidatului la Primăria Craiova!

 VIDEO: Tânăr din Filiași, bătut și lăsat într-o baltă de sânge!

VIDEO: Diana Roman: „M-am apucat de Videochat!”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles