15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

RAT Craiova cheamă pensionarii să-și reînnoiască abonamentele gratuite

- Advertisement -

Abonamentele gratuite pot fi ridicate de la orice casă de bilete a RAT Craiova, pe tot parcursul lunii decembrie.

 

Si in luna decembrie, abonamentele gratuite oferite de RAT Craiova vor putea fi ridicate de la orice casă de bilete a regiei, pe baza actului de identitate în original și copie, precum și a cuponului de pensie din luna curentă și precedentă, original și copie. Pensionarii au această posibilitate, de reînnoire a abonamentelor, de la 1 iulie 2017.

 

Abonamentele eliberate astfel vor fi valabile pe tot parcursul anului 2018, pensionarii putând călători astfel pe mijloacele de transport din localitate fără costuri.

 

Condiții pentru a beneficia de abonamentele gratuite

 

Beneficiază de gratuitate pe transportul public în comun din Craiova pensionarii care au peste 70 de ani, precum și cei a căror pensie nu depășește 1.200 lei / lună, confort HCL 144/2016.

 

Abonamentele gratuite își pierd valabilitatea daca valoarea pensiei depășește 1.200 lei / lună în cazul pensionarilor care nu au împlinit vârsta de 70 de ani, ori dacă pensionarii își schimbă domiciliul din Craiova. RAT Craiova roagă călătorii beneficiari să ridice aceste abonamente din zona în care locuiesc, pentru a nu crea aglomeraţii la casele de bilete şi abonamente RAT Craiova.

Te poate interesa si: Bilete la Universitatea Craiova – CFR Cluj! Care sunt preturile! 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles