26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Retrogradarea îi dă fiori lui Adrian Mititelu!

Fără antrenor, vedetele de milioane de la FCU Craiova l-au dezamăgit pe Adrian Mititelu, și pe terenul celor de la UTA Arad!

FCU Craiova a pierdut meciul cu UTA Arad. Oltenii au fost învinși cu scorul de 3-2 și coboară pe loc de baraj pentru salvarea de la retrogradare. După înjumătățirea punctelor, situația se va complica și mai mult pentru echipa lui Adrian Mititelu, care va fi la bătaie cu Dinamo, Botoșani și FC Voluntari. Toate aceste formații au șansa să pice în B.

Retrogradarea îi dă fiori lui Adrian Mititelu!

Prima repriză nu a început prea bine pentru olteni. Trupa din Bănie s-a văzut condusă în minutul 14, după ce Joao Pedro a deschis scorul. FCU Craiova a revenit pe tabelă 9 minute mai târziu. Juan Bauza a restabilit egalitatea. Gazdele au continuat să atace și au reușit să preia, din nou, conducerea, în minutul 28, după golul lui Micovschi. Avantajul arădenilor nu a durat prea mult, pentru că, în minutul 42, Dragu a înscris primul gol în Bănie și a dus scorul la 2-2, cum s-a și intrat la vestiare.

În partea a doua, oltenii puteau să profite de moralul slăbit al adversarilor, care au primit gol înainte de pauză. Nu s-a întâmplat. Tot arădenii au fost cei care au marcat. UTA a preluat conducerea pentru a treia oară, în meci, după reușita lui Fabry, din minutul 63. Așa s-a și încheiat partida, 3-2, un rezultat care le dă fiori oltenilor.

UTA Arad – FCU Craiova

UTA Arad (4-3-3): Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Trif – Joao Pedro, Freitas, Micovschi – Fabry, Luckassen, R. Pop. Rezerve: Kucher, Mihai, Iurasciuc, Stanciu, Omondi, Lopez, Conte, Vulturar, Morar, David. Antrenor: Mircea Rednic.

FCU Craiova (4-2-3-1): R. Popa – Negru, Kvakic, Lekiatas, Dragu – V. Achim, D. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – Chițu. Rezerve: Gurău, M. Enache, V. Pop, Blidar, Ilie, Sidibe, Blănuță, Ibrahim. Antrenor: Valentin David.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles