Român de 20 de ani, ucis de conaționali la Londra!

Un român în vârstă de 20 de ani a fost ucis în stația de metrou, Queensbury din Londra. Vinovați pentru moartea lui Florin Pitic ar fi alți doi români, Ciprian Mandachi și Alin Mihai, doi tineri de 23 de ani.

Presa din Marea Britanie susține că Florin venea de la o petrecere în noaptea de 9 spre 10 martie, iar în stația de metrou s-a întâlnit cu tinerii care l-au atacat. Victima mai era cu un tânăr care a fugit cum a început conflictul.

În urma atacului, Florin a căzut și s-a lovit cu capul de ciment. Tânărul a rămas inconștient, într-o baltă de sânge, iar atacatorii au fugit de la locul faptei.

„În jurul orei 12:30 AM, la staţia de metrou Queensbury, a avut loc un conflict, în urma căruia a fost agresat un bărbat. Acesta s-a lovit puternic la cap şi a murit la spital, în ciuda eforturilor medicilor. Familia lui a fost informată şi primeşte asistenţă“, a declarat poliția londoneză.

Tinerii de 23 de ani, din Vaslui, se află acum în arest sub acuzația de omor. Aceștia susțin că l-au bătut pe Florin pentru că era consătean cu un tânăr care îi supărase la petrecere.

Agresiunile de acest fel sunt din ce în ce mai dese în Londra, cazul românului fiind a opta crimă în decurs de 10 zile din metropolă.

În 3 minute poți să citești și: Autobuzul oprește: „Aici cobor eu!”

Interzis prin lege! Vor disparea WC-urile din curte

Urgență! A sughițat și a sunat la pompieri!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *