27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Român prins la furat în noaptea de Revelion după ce și-a rupt piciorul și n-a mai putut să fugă!

Lui Spiderman i s-a rupt pânza și a cazut de la etajul doi când încerca să scape basma curată

Un român a mers la furat în seara de Anul Nou, însă a fost prins după ce și-a fracturat piciorul în timp ce încerca să fugă. Incidentul a avut loc în Italia.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a fost prins de carabinieri în seara zilei de vineri, 31 decembrie, imediat după ce furase bani și bijuterii dintr-o locuință în care intrase prin efracție. Bărbatul a mizat pe faptul că toată lumea petrece de Revelion și nu va fi atentă la alte detalii, notează cancan.ro.

După ce a furat banii și bijuteriile, în timp ce încerca să se sustragă de la fața locului, un vecin de-ai proprietarilor a ieșit din casă fix în acel moment și l-a văzut. Acesta a anunțat imediat poliția. Hoțul a încercat să fugă și a sărit de pe balconul apartamentului aflat la etajul doi. Bărbatul, însă, și-a fracturat o gleznă și n-a mai putut să scape.

Asupra hoțului, care avea și antecedente penale, s-au găsit un plic care conținea 170 de euro și bijuterii evaluate la 3.000 de euro, precum și unelte specifice spargerii de locuințe. Toate bunurile furate au fost restituite proprietarilor, iar românul a fost arestat pentru furt.

VIDEO: Scandal în trafic! Zece persoane s-au luat la bătaie

Accident la intrare în Slatina! O femeie a ajuns la spital

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles