fbpx

Papură reconfirmat, chiar și cu riscul unui „stadion gol”!

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a răspuns la întrebările fanilor. Ce posturi sunt deficitare, ce buget e alocat.  

Bancă tehnică.  Corneliu Papură a fost reconfirmat de patron drept antrenorul cu care formația olteană va începe campionatul.

Transferuri.  Un portar, un fundaș central, doi mijlocași centrali și o extremă dreapta – acestea sunt posturile vizate de club în acest mercato. Nu se caută atacant pentru că-și revine Koljic în august și mai sunt Fortes, în care clubul are mare încredere, Mihai Roman și Markovic.  

Mateiu nu pleacă la CFR Cluj, la schimb cu Ioniță.

Patronul speră că va realiza încă un transfer până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Bugetul total al clubului e de 9 milioane de euro, dintre care 4.8 se duc pe salarii. Bugetulpentru transferul celor 5 jucători e de 1.5 milioane de euro, deci 300.000 euro în medie pe jucător. Un milion merge pe cantonamente, avioane și deplasări, iar 500.000 la copii și juniori. 1.2 milioane de euro rămân în expectativă ori în aer.

Obiectiv pentru 2019/2020: locul 1 sau 2 plus Cupa României sau grupele Europa League.

Rotaru a mai spus că visează să fie campion al României și să ajungă în grupe europene, că nu se implică în deciziile tehnice, că nu ar fi bine ca stadionul să ajungă gol, că societatea ar fi pe deficit de 2.6 milioane de euro daca n-ar vinde jucatori, că el a investit vreo 15 milioane de euro în club și nu a retras niciun cent.

În 3 minute poți să citești și: Amicalele alb-albaștrilor în Austria!

„Știința nu este jucăria voastră! Cerem doar comunicare!”

Neagoe s-a făcut câine! Unde a ascuns fularul!

Telenovela unui transfer: Qaka, în Bănie din a treia încercare!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0