fbpx
7 C
Craiova
duminică, mai 9, 2021

Rotaru pleacă în deșert cu gândul unei despărțiri costisitoare de antrenor!

Însoțit de golgeterul american, patronul Universității va face tactica pentru retur la 3000 de km distanță de Pițurcă!

- Advertisement -
- Advertisement -

Jocul scârțâie din toate balamalele, rezultatele cu Piturcă la cârmă sunt mult sub așteptările patronatului. Așa că Mihai Rotaru a transmis semnale clare că vrea să scape de antrenor în pauza de iarnă. Mai întâi prin intermediul co-președintelui Sorin Cârțu, apoi direct, când a luat microfonul în brațe și l-a întrebat pe Ivan, după succesul cu Voluntari, dacă echipa a jucat prost. În războiul cu Rotaru, Piturca a găsit cei mai de preț aliați: suporterii alb-albaștri, care sunt convinși că Satana e Mesia oltenilor și poate împlini dezideratul de aproape 3 decenii: titlul în Bănie.

În aceste circumstanțe, pentru a scăpa de agitația de la club și din oraș, Mihai Rotaru a decis să facă revelionul la Dubai, unde să plănuiască în liniște strategia cea mai favorabilă pentru a pune clubul pe o traiectorie ascendentă. În deșert, Rotaru va petrece alături de finul său, Alexandru Mitriță și familia acestuia. Piticul Atomic este la al doilea revelion consecutiv în Emirate, după ce anul trecut a sărbătorit trecerea dintre ani alături de Alexandru Băluță și Cristi Manea, pentru ca la o lună distanță să prindă transferul carierei.

Patronul Craiovei se vede într-o situație inedită: a predat frâiele puterii la echipă, a cheltuit cel mai mult din Liga 1 în mercato din vară fără corespondență în joc și rezultate, managerul său cere noi achiziții ce pot inclusiv să fragilizeze balanța salarială a lotului, iar dacă vrea să acționeze se lovește de poziția ultrașilor, dar, mai important pentru el: de clauza de reziliere a lui Piturca de 1.5 milioane de euro, după cum scria Telekomsport în august.

În 3 minute poți să citești și: Noaptea cuțitelor lungi: Rotaru vs. Piturca în bătălia pentru supremație!

Of, of, of, lung e drumul spre play off!

The following two tabs change content below.
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,196FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles