-4 C
Craiova
joi, ianuarie 20, 2022

VIDEO! Scandal la o casa de pariuri din Vâlcea: „Să moară familia ta”

A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a opri cearta celor doi cetățeni turmentați!

Doi bărbați, unul de 44 de ani și altul de 65 de ani, s-au luat la bătaie într-o agenţie de pariuri din Râmnicu Vâlcea și au refuzat să se legitimeze la venirea jandarmilor, opunând rezistenţă. Totul se pare că ar fi început pe fondul consumului exagerat de alcool. VIDEO AICI

Întreaga scenă a fost surprinsă cu o cameră de luat vederi aflată pe echipamentului unuia dintre jandarmi. În imagini se observă cum unul dintre scandalagii se ia la harţă cu jandarmii, opune rezistenţă când este culcat la pământ pentru a fi imobilizat, iar apoi se comportă la fel în duba jandarmeriei, încercând să-i intimideze pe oamenii legii, inclusiv prin limbaj. „Să moară familia ta”, este auzit repetând în continuu scandalagiul.

La un moment dat, pe filmare se întrerupe sonorul, din cauza limbajului licenţios al bărbatului recalcitrant. Scandalul a izbucnit marţi seara, 14 decembrie, în jurul orei 20:30, la o agenţie de pariuri sportive din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Angajata agenţiei s-a speriat când a văzut doi clienţi luându-se la bătaie şi a sunat la 112.

„Jandarmii vâlceni au fost sesizaţi de către angajata unei agenţii de pariuri sportive, din Râmnicu Vâlcea, că în interiorul locaţiei are loc o altercaţie între două persoane aflate în stare de ebrietate. Patrula de jandarmi care se afla în zonă a intervenit imediat, reuşind să aplaneze conflictul dintre cei doi bărbaţi în vârstă de 44, respectiv 56 de ani. Scandalul se pare că ar fi pornit din cauza consumului excesiv de alcool”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea, George Tăcale.

Aceeaşi sursă a mai precizat că jandarmii s-au văzut nevoiţi să-i imobilizeze pe scandalagii pentru că bărbaţii au refuzat să se legitimeze şi apoi au opus rezistenţă. „Din cauza comportamentului agresiv pe care l-au manifestat cei doi bărbaţi, a fost necesară imobilizarea şi conducerea lor la sediul Jandarmeriei Vâlcea, pentru stabilirea identităţii acestora şi luarea măsurilor impuse de lege. Scandalagii au fost sancţionaţi de către jandarmi cu amenzi în sumă de 2.200 lei pentru încălcarea mai multor prevederi ale Legii 61 din 1991 (republicată) legate de încălcarea unor norme de convieţuire socială şi a ordinii şi liniştii publice”, a mai precizat reprezentantul IJJ Vâlcea.

FOTO: captură video

Porc taiat într-un apartament din Brașov!

Primarul fugar din Arges a fost găsit! Prin ce peripeții a trecut acesta

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles