18.7 C
Craiova
duminică, octombrie 2, 2022

În ce scenariu încep școlile din Dolj cursurile!

Lista oficială: 10 unități școlare din Dolj încep orele cu scenariul ROȘU, 55 cu galben și 152 cu verde

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CSJU) Dolj a aprobat, astăzi, scenariile propuse pentru desfășurarea cursurilor în unitațile de învățământ din județ. Documentul a fost elaborat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) DoIj, în conformitate cu propunerile transmise de consiliile de administrație ale unităților de învățământ, fiind avizat și de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dolj.

Fiecare grădiniță, școală, liceu și colegiu din județ a transmis propunerea de scenariu după care s-a apreciat că pot fi susținute cursurile în siguranță. 10 dintre unitățile de învățământ vor începe orele după scenariul ROȘU, adică elevii vor învăța exclusiv online. Este vorba despre: Liceul Teoretic ”George St. Marincu” Poiana Mare, Liceul Tehnologic ”Alexandru Macendonski” Melinești, Școlile Postliceale Sanitare ”Queen Elisabeth” din Craiova și Filiași, Școala Postliceală F.E.G Craiova, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Craiova, Liceul Tehnologic ”Ștefan Odobleja” Craiova, Liceul Tehnologic Special ”Bethoveen” Craiova, Colegiul Universitar ”Spiru Haret” Craiova, Centrul Județean de Excelență Dolj , potrivit ziaruldecraiova.ro.

55 de unități de învățământ vor funcționa sub scenariul Galben, respectiv orele în sălile de clasă alternate cu ore online. 152 de unități au apreciat că scenariul Verde este aplicabil, astfel încât elevii de aici vor învăța la clase.

,,Pe parcursul anului școlar 2020-2021, scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Dolj se va actualiza săptămanal sau ori de câte ori este nevoie”, se arată în Hotărârea adoptată azi, în cadrul CJSU Dolj.

Lista oficială a tuturor școlilor din Dolj poate fi consultată aici!

VIDEO: Cine sunt copiii din GTA Craiova! Tu erai la Rendez Vous?

Selly, chemat sa dea explicatii la CNA: „știrile respective m-au afectat destul de mult”.

Craiova s-a despărțit de alți doi fotbaliști: FCU va da piept cu unul dintre ei!

Rotaru îl poate transfera pe Alibec liber de contract: „Va putea semna cu orice club”

CNAIR reziliază contractul privind proiectarea A13 Bacău – Brașov!

„După finalizarea procedurilor de încetare a Contractului de comun acord, se vor demara procedurile de achiziție publică” Compania Națională de Read more

Peștișorul auriu există! O fetiță l-a prins și costă aproape 80 de mii de euro

Tatăl micuței a fost uimit: „A fost primul pește pe care l-a prins” O fetiță de numai 9 ani a Read more

Vremea în Craiova peste weekend

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,226FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles