21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Vladimir Screciu se află în vizorul lui Cosmin Contra!

Tânărul fotbalist al Universității Craiova, Vladimir Screciu, poate ajunge la naționala mare, mai repede decât se aștepta! Cosmin Contra a pus ochii pe el!

Vladimir Screciu, tânărul fotbalist din tabăra Universității, a lăsat o impresie foarte bună, după ce a fost integralist în victoria României U19, scor 4-0, contra Serbiei. Selecționerul naționalei mari, Cosmin Contra, a ținut să aprecieze evoluția olteanului și a menționat o posibilă convocate a fotbalistului din Bănie.

„Screciu a făcut un meci extraordinar la naționala U19. A fost unul dintre remarcații mei. Nu mi-e frică să aduc jucători foarte tineri așa cum este el”, a spus selecționerul României la conferința de presă premergătoare partidelor cu Israel și Suedia.

Băluță a pierdut lotul din cauza formei slabe!

Contra a vorbit și despre neconvocarea lui Băluță, iar cauza ar fi forma slabă pe care a arătat-o olteanul. La pol opus se află convocarea lui Alex Chipciu, fotbalist care nu a evoluat tocmai la nivelul așteptărilor, dar pe care selecționerul a ținut să îl aibă la lot.

„Băluță nu trece printr-o perioadă bună și am ales sa vină alți jucători. Avem în vedere 53 de jucători, inclusiv de la tineret și de la U19. Toți sunt în atenția noastră. Am ales ca Alex Chipciu să vină pentru că este un jucător important și are nevoie de sprijinul nostru”.

Citește și: Ion Oblemenco, legenda fără meci oficial la națională!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles