Secretara de la Drept rămâne în arest! Ar fi luat mită timp de 4 ani!

Pentru sume cuprinse între 1.100 și 1.400 de lei i-a promis că va absolvi Facultatea de Drept din Craiova fără să treacă pe la examene.

 

Cristina Lupescu, secretara Facultății de Drept din Craiova, rămâne în spatele gratiilor, după ce, timp de patru ani ar fi primit sume de bani de la un student. Acesta îi plătea angajatei Universității din Craiova promisiunea că va absolvi facultatea fără să dea pe la examene.

 

Denunțul a fost făcut de fratele studentului. Cristina Lupescu îl asigurare că va vorbi cu profesorii pentru ca tânărul să promoveze toate examenele, fără a călca pe la Facultate. Înșelăciunea a ținut timp de 4 ani, până când fratele „studentului” a aflat că acesta fusese exmatriculat din primul an.

 

Secretarea Cristina Lupescu a fost prinsă în flagrant, chiar în interiorul instituției de învățământ superior, când încasa banii de la denunțător: 1.300 de lei inscripționați cu mită. Drept urmare, femeia în vârstă de 50 de ani a fost arestată pentru luare de mită și înșelăciune. Chiar dacă judecătorii hotărâseră inițial că angajata Universității poate fi plasată în arest la domiciliu, procurorii au atacat decizia. Curtea de Apel Craiova le-a dat dreptate și a dispus ca secretara să rămână în spatele gratiilor.

 

Cel mai scump site din lume: România a cheltuit 12 milioane de euro pentru un portal nefolositor!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *