27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Secundul lui Neagoe e liniștit: „Avem jucători foarte valoroşi. Putem învinge orice adversar”

Eșecul cu FC Botoșani i-a demonstrat lui Ionuț Stancu faptul că are elevi de top!

Înfrângerea pe care CS Universitatea Craiova a suferit-o la Botoșani a fost una aproape rușinoasă. Oltenii nu doar că au pierdut fără să marcheze. Aceștia au practicat un joc slab, previzibil și lipsit de vlagă. Pase scurte, stânga-dreapta sau pase lungi, aproape inutile pentru atacanți.

Eugen Neagoe nici măcar nu a stat pe bancă. El are încă probleme cu U Cluj. Rotaru și Cârțu știau că nu vor avea antrenor la primul meci oficial din 2023. Au acceptat. Dacă ar fi fost prezent la marginea terenului, tehnicianul ar fi putut să arunce și el o geană în telefonul lui Raul Silva.

Antrenorul secund al lui Neagoe e liniștit

FC Botoşani a acumulat 24 de puncte şi este pe locul 10, în timp ce CS Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 38 de puncte. Totuși, antrenorul secund al lui Neagoe este liniștit. El spune că trupa din Bănie are super-jucători, care pot bate orice echipă din prima ligă.

A fost greu să revenim pe parcurs. Mereu Botoşani este o echipă montată în jocurile de acasă şi toate jocurile nu au fost uşoare. În toate jocurile pentru noi nu a fost uşor, încercăm să pregătim totul cât mai bine. Noi avem jucători foarte valoroşi în lot, suntem o echipă puternică şi putem învinge orice adversar”, a spus Stancu Ionuţ, potrivit orangesport.ro.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles