27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Simona Halep a primit dreptate!

Veste extraordinară pentru Simona Halep, care așteaptă să revină pe teren!

Simona Halep a primit o veste uriașă după audierile de la TAS! Se pare că suplimentul contaminat cu roxadustat consumat de româncă ar fi fost produs folosind ingrediente chinezești.

Producătorii de la Quantum Nutrition au utilizat ingrediente chinezești

Simona Halep a primit o veste uriașă atât în procesul de la TAS, cât și în procesul de la New York, unde a dat în judecată Quantum Nutrition, compania care a produs suplimentele consumate de româncă și care s-au dovedit ulterior a fi contaminate cu roxadustat, o substanță interzisă. Se pare că producătorii au utilizat ingrediente chinezești.

Billel Omrani, așteptat să semneze în divizia secundă!

Simona Halep a fost audiată în perioada 7-9 februarie la TAS în cazul de dopaj pentru care a fost suspendată 4 ani din tenis. Forul de la Lausanne a anunțat că decizia în cazul româncei este amânată.

Între timp, Simona Halep a dat în judecată compania Quantum Nutrition, firma care a produs suplimentul Keto MCT, contaminat cu roxadustat, și a cerut despăgubiri de peste 10 milioane de dolari. Jurnaliștii americani au venit cu o veste excelentă pentru sportiva născută la Constanța.

Suplimentul de colagen controversat ar fi conținut arsenic, cadmiu, mercur

Suplimentul Keto MCT, ingerat de Simona Halep, conține ingrediente chinezești. Atât în procesul de la TAS, cât și în procesul înaintat la Tribunalul din Manhattan, New York, românca îi acuză pe șefii companiei canadiene Quantum Nutrition că au distribuit un supliment de colagen contaminat cu roxadustat.

Unul dintre argumentele aduse de Simona Halep a fost că producătorii au mințit în legătură cu ingredientele folosite la prepararea suplimentelor. Anunțul făcut de jurnaliștii de la Tennisuptodate.com îi dau dreptate româncei.

Concret, firma a pretins faptul că suplimentul conține peptide de colagen marin hidrolizat prins în Oceanul Pacific. În realitate, canadienii de la Quantum Nutrition ar fi folosit ingrediente chinezești care nu au fost specificate în prospect. La audierile de la TAS experții au avertizat că suplimentul de colagen controversat ar fi conținut arsenic, cadmiu, mercur, conform fanatik.ro.

„A cerut daune de peste 10 milioane $”

“Avocații Simonei Halep au dat în judecată compania canadiană Quantum Nutrition, care a produs suplimentul din cauza căruia sportiva a fost testată pozitiv la Roxadustat, o substanță interzisă. Halep a depus apel la TAS și așteaptă să vadă dacă își va putea continua sau nu cariera.

Dar detaliile despre produsul Keto MCT arată că au fost folosite ingrediente chinezești necunoscute, ceea ce înseamnă că argumentele folosite în apărarea Simonei la TAS capătă tot mai multă credibilitate.

Canadienii ar fi folosit ingredientele chinezești în locul celor din Oceanul Pacific, așa cum ar fi trebuit, conform etichetei. Un proces a început, iar Halep a cerut daune de peste 10 milioane $”, au scris jurnaliștii americani.

Astfel, argumentul Simonei Halep a căpătat consistență în ambele procese. În plângerea sa înaintată în SUA, Simona Halep susține că suplimentul KETO MCT conținea inclusiv roxadustat, care nu a fost menționat pe eticheta produsului.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles