fbpx

VIDEO: Un oltean s-a electrocutat, iar macaraua pe care o conducea a luat foc!

Tragedie în Oltenia: Martorii susţin că o bubuitură puternică s-a auzit până în Râmnicu Vâlcea!

Un accident s-a produs ieri după-amiaza în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea. Un camion cu macara descărca materiale de construcţie în curtea unui localnic din Vlădeşti – Vâlcea când, se pare, că macaraua a atins din greşeală firele de înaltă tensiune, iar conducătorul auto s-a electrocutat şi a făcut infarct, camionul luând imediat foc, potrivit adevarul.ro.

Martorii oculari susţin că o bubuitură puternică s-a auzit până în Râmnicu Vâlcea, Vlădeşti fiind o comună învecinată, din vestul oraşului. Pompierii militari au trimițând la faţa locului mai multe echipaje pentru intervenţie.

Şoferul a fost găsit sub camion, de unde a fost extras cu mare greutate de către pompieri. Acesta a fost resuscitat zeci de minute, de către paramedici, întrucât atunci când a fost găsit era în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor, nu a putut fi salvat, decesul acestuia fiind declarat în jurul orei 18.00. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea la incendiul care a cuprins autocamionul, în localitatea Vlădeşti, pompierii militari au intervinit cu un echipaj de stingere, unul de paramedicii SMURD şi un echipaj pentru descarcerare. „Conducătorul auto a atins reţeaua electrică în urma manipulării macarelei camionului”, motiv pentru care s-a electrocutat, iar vehiculul a luat foc. Când a fost găsit era în stare de inconştienţă.

Nu se ştie cum a ajuns sub camion, cel mai probabil în urma electrocutării şi a şocului exploziei din cauza căreia s-au aprins materialele şi vehiculul.

Potrivit directorului Ion Tănăsoiu, dacă respectivul camion aparţine unei societăţi comerciale, la care şoferul era angajat, se va deschide un dosar de cercetare pentru accident mortal de muncă, pentru a se afla cauza şi împrejurările în care s-a produs evenimentul, inclusiv modul în care s-a obţinut autorizaţie de construcţie, dacă aceasta există, notează adevarul.ro.

„Ne vom autosesiza şi mâine la prima oră vom cere mai multe amănunte de la postul de poliţie local sau de la primărie. Cineva de acolo trebuie să aibă nişte informaţii. În plus, evenimentul înţeleg că a fost anunţat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112”, potrivit Ion Tănăsoiu, scrie aceeași sursă citată.

Sursa video si foto: adevarul.ro

Margherita de la Clejani este acuzată că a bătut două femei în timp ce era drogată

11 lucruri pe care un bărbat le face cu femeia dragă, în funcție de zodie

Școala de ieri vs. Școala de azi – Ce se va întâmpla cu GENERAȚIA MEA!

Filantropul din Băilești care candidează la primărie. Laurențiu Diaconescu este omul care a hotărât să acționeze și să modernizeze comunitatea rămasă blocată în timpuri apuse

”Să dăm posibilitatea craiovenilor să decidă asupra minim 10% din bugetul local”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0