16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Stadionul din Craiova se deschide cu voi! Bălu, Bancone, hai acasă!

Cosmine, pune-ne oltenii noștri înapoi pe tren! Nu ți i-am dat să frece banca! Îi vrem acasă, să inaugurăm împreună stadionul din Craiova.

 

Se jucă amicalul cu Turcia. Cosmin Contra a debutat cu o victorie, 2-0, în fața lui Mircea Lucescu. Bravo lui, dar până la urmă România e out de la turneul final. Testul cu Turcia contează doar pentru o statistică rece, poate doar pentru selecționer.

 

Cosmin Contra a nimerit formula câștigătoare în meciul din Gruia. Încă o dată, bravo lui pentru debutul cu dreptul. În ea nu s-au regăsit însă jucătorii Universității Craiova, Alexandru Băluță și Nicușor Bancu. Au fost pe bancă, nu au bifat nici măcar un minut.

 

Stadionul din Craiova se deschide cu Bancone și Bălu în teren!

 

Pentru selecționer a fost un meci însemnat – debutul! Dar pentru jucătorii Craiovei? Cât de important să fie să stai pe bancă, în condițiile în care la nici 24 de ore distanță se inaugurează stadionul din Craiova? Nu este o bătaie de joc să nu-i folosești, dar, totodată, să nu le permiți să fie pe teren la cel mai important eveniment al anului pentru clubul lor.

 

Actuala echipă a Băniei nu are un schelet format din olteni. Are doar 4 reprezentativi dacă suntem indulgenți. Vor fi pe teren împrumutatul Alex Mitriță, craiovean get-beget, probabil și Mihai Roman, atacantul care nu a impresionat, ci, mai degrabă, prin prestațiile sale a adus aminte de Rambe și Fajic. Căpitanul Băluță, decarul nostru, ori Bancone, olteanul care și-a rupt piciorul la propriu pentru club, sunt departe de Bănie, sub tricolor. Un gest de cavaler, din partea selecționerului, ar fi o dispensă de 24 de ore, pentru ca Bălu și Bancone să-și conducă echipa spre victorie în meciul inaugural de pe Oblemenco. N-ar fi chiar memorabil să debutăm cu legiuni croate în prim-plan pe noul stadion al Olteniei!

Nu rata! Costurile pentru stadionul din Craiova! 

Universitatea Craiova – Slavia Praga se vede la TV!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles