Cicâldău: „În România nu mai găsim așa suporteri”

Cicâldău și Pigliacelli au fost prezentați oficial la U Craiova, iar cei doi au venit în Oltenia cu gânduri mari și vorbe frumoase!

U Craiova și-a prezentat noii fotbaliști, iar aceștia nu s-au ferit să facă declarații încrezătoare. Cicâldău vrea este mândru că a ajuns în Bănie și vrea să ajungă departe. Tânărul fotbalist nu are emoții și le face deja declarații suporterilor Științei. Mijlocașul nu a uitat însă să-i mulțumească lui Hagi pentru că l-a ajutat să ajungă în acest punct al carierei.

„Este o zi specială în viața mea pentru că am fost prezentat la acest club uriaș. Îi mulțumesc lui Gică Hagi pentru ce a făcut pentru mine. Am venit la Craiova cu gânduri foarte mari, cu ambiție si cu foame de trofee. De cate ori o sa fiu introdus pe teren, o sa dau totul. Cine nu ar vrea să joace cu suporterii Craiovei în tribună? În România nu mai găsim așa suporteri. Sunt fericit că i-am determinat pe cei de la Craiova să mă cumpere. Nu am emoții. Am venit cu gânduri mari. Nu îmi este teama. Îmi doresc să ajung departe. Din acest motiv m-am apucat de fotbal. Este o finală și totul este posibil cu CFR, dar noi o să dăm totul să câștigăm”, a declarat Cicâldău.

Pigliacelli spune că Bănia este un adevărat spectacol!

Noul portar al Craiovei s-a arătat bucuros că va purta tricoul Universității, dar a vorbit și despre cum au decurs negocierile cu oltenii.

„Nu am avut posibilitatea până acum să ajung într-un club așa mare. Chiar dacă am ajuns de puțin timp aici, este un spectacol pentru mine. În ianuarie am avut un contact cu Craiova, dar cu mine nu a vorbit nimeni, doar cluburile între ele. În momentul în care lucrurile au devenit serioase, eu am acceptat imediat. Rossi a vorbit foarte frumos despre acest club”, a spus Pigliacelli.

Citește și: Marcel Popescu: „Se lucrează la transferuri” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *