18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Zodia care pune familia pe primul loc în luna februarie!

Luna februarie aduce familia pe primul loc, pentru zodia cea mai afectată de Venus și Uranus pe plan sentimental!

Luna februarie este aproape la jumătate. Astfel, zodia care pune familia pe primul loc în această perioadă începe să simtă din ce în ce mai mult influența astrelor. Este vorba despre Scorpion. Acest semn zodiacal încearcă mereu să își croiască propriul destin. Totuși, foarte des ajunge la concluzia că soarta are rolul ei.

Zodia care pune familia pe primul loc în luna februarie!

Luna februarie reprezintă o perioadă excelentă pentru scorpion să pună pe primul loc familia. Zodia aceasta va putea profita de puterile de comunicare ale lui Mercur pentru a-ți exprima clar emoțiile față de cei apropiați. Scorpionii pot găsi dragostea strecurându-se în viața oricui, în moduri neașteptate în această lună. Venus se amestecă cu inovatorul Uranus pe 7 februarie, iar influențele acestora sunt tot mai puternice.

Scorpionii trebuie să fie atenți și dintr-un alt punct de vedere. Chiar dacă zodia aceasta pune familia pe primul loc, felul în care o face trebuie controlat. Nativii trebuie să își ia măsuri de siguranță. Să fie mereu atenți la cuvintele pe care le rostesc în preajma apropiaților. Din prea multă dragoste, uneori, persoanele dragi pot să simtă o stare de sufocare, iar tensiunea într-o astfel de relație crește cu ușurință.

Luna nouă în vărsător

Începând cu 10 februarie, Luna Nouă din Vărsător a invitat la o schimbare. Este vorba despre începutul unei noi etape. Această perioadă este asociată cu inițierea de acțiuni, iar domeniul în care se începe ceva acum se va încheie peste șase luni, când va avea loc Luna Plină.

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Vărsător poate deschide noi etape în sectorul asociat casei, vieții de familie, patrimoniului, bazelor emoționale, copilăriei și relațiilor cu familia de origine.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles