12.3 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

U Craiova, gata să cumpere un atacant brazilian!

După ce și-au stabilit bugetul rezervat pentru transferuri, alb-albaștrii vor să-și completeze posturile deficitare! U Craiova vrea un atacant de la FC Porto!

Meza Colli are zilele numărate la U Craiova, dar trupa din Bănie nu poate să atace titlul doar cu Bărbuț în banda dreaptă a ofensivei. Potrivit prosport.ro, oltenii  negociază transferul atacantului brazilian Gleison Wilson da Silva Moreira, de la FC Porto. Acesta a evoluat în sezonul trecut pentru echipa a doua a vicecampioanei Portugaliei, pentru care a marcat şase goluri şi a oferit patru pase decisive în 26 de meciuri, în liga secundă.

În vârstă de 24 de ani, atacantul este cotat la suma de 450.000 de euro, iar potrivit sursei citate, Craiova este gata să plătească acești bani în schimbul brazilianului. Ultimul brazilian ce a evoluat în flancul drept al ofensivei oltene, Gustavo, a avut evoluții foarte bune, dar înlocuitorul acestuia, Colli, nu a arătat mare lucru. Cu o imagine betonată de apropiații clubului, paraguayanul a fost supranumit „Mitriță de picior stâng”, dar s-a dovedit a fi din aceeași categorie cu fotbaliști precum Rambe, Fajic sau Jazvic, jucători ce nu au confirmat în Bănie.

Craiova a bifat deja un transfer, prin aducerea lui Kamer Qaka, de la Iași. La echipă a revenit și Mihai Roman, cel ce-i va avea concurenți pentru postul de vârf pe Koljic și Fortes.

În 3 minute poți să citești și: Alex Mitriță, de la New York la Manchester City!

„Dacă nu vă convine, de ce nu investiți voi?”

Papură reconfirmat, chiar și cu riscul unui „stadion gol”!

 Amicalele alb-albaștrilor în Austria!

„Știința nu este jucăria voastră! Cerem doar comunicare!”

Neagoe s-a făcut câine! Unde a ascuns fularul!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles