fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

Ce faci când te îndrăgostești de o prostituată: Îi pârăști clienții la neveste!

Drama româncei care nu mai poate merge la ,,muncă” din cauza amorezatului: Ouă putrede aruncate în geamuri sau pește stricat în fața ușii

Un italian din Roma, Fabio C., a fost grav rănit de săgeata lui Cupidon și s-a îndrăgostit nebunește de o prostituată româncă. Acesta a ajuns în atenția poliției după ce a început să o hărțuiască pe femeie, dar și pe clienții acesteia, pe care era gelos și pe care i-a pârât la soțiile lor cu speranța că va „elimina” concurența. Văzându-se refuzat la nesfârșit de conaționala noastră, bărbatul a început să aibă chiar și un comportament agresiv față de aceasta și clienții ei, însă în dragoste și în război e permis orice.

Totul a început în luna noiembrie a anului trecut când, după o prestație contra-cost din partea româncei, Fabio a rămas cu impresia că între el și ea, în vârstă de 32 de ani, ar exista o legătură specială, semn că păcătosul de Cupidon n-a avut deloc milă. Italianul a început astfel să o frecventeze tot mai des și să devină tot mai insistent, dar femeia a decis la un moment dat să-l îndepărteze de tot, fiindcă ea îl considera doar un simplu client. Din acea zi a început coșmarul pentru prostituata româncă, dar și pentru clienții ei, pe care Fabio, evident, era foarte gelos. Întâi a început cu mesaje și apeluri telefonice la care prostituata refuza să-i răspundă, apoi a continuat prin a arunca ouă putrede în geamurile femeii și a-i lăsa pește stricat în fața ușii, notează rotalianul.com.

Văzând că românca noastră încă nu cedează în fața acestor gesturi „romantice” ale sale, bărbatul a decis să o urmărească și la locul de „muncă”, în zona Rocca Cencia din Roma unde femeia primea clienții în mașină. Fabio a început astfel să facă fotografii și să înregistreze video cu femeia de 32 de ani și clienții săi, apoi i-a urmărit pe aceștia până la domiciliu pentru a descoperi unde locuiesc, cu scopul de a trimite soțiilor acestora materialele compromițătoare înregistrate cu prostituata româncă.

Cel puțin 12 sunt bărbații care au fost demascați de Fabio în fața soțiilor în acest mod, de la simpli muncitori, pensionari sau funcționari, până la directori de bănci sau antreprenori renumiți din zonă. Dar comportamentul hărțuitor al bărbatului italian nu s-a oprit aici și a continuat să se prezinte zilnic la locul unde femeia româncă își primea clienții, devenind apoi agresiv și cu aceștia, aruncând cu pietre în mașinile lor și amenințându-i.

Așa se face că polițiștii au început să primească tot felul de plângeri din partea victimelor, printre ei chiar și un pensionar de 70 de ani, care a declarat că soția lui știe că frecventează prostituata româncă și că asta nu-i afectează căsnicia. Anchetatorii au organizat apoi un flagrant la data de 4 decembrie 2020, ascunzându-se în zonă și așteptându-l pe Fabio C. să treacă din nou la atac asupra prostituatei și a clienților ei, reușind astfel să-l pună sub arest.

Cu toate acestea, după numai trei zile de detenție, bărbatul a fost eliberat, iar pe numele său a fost emis un ordin de restricție. La numai câteva ore după ce a ieșit din închisoare, însă, acesta a început să o hărțuiască din nou, aruncând cu ouă stricate în ferestrele casei sale. Polițiștii au fost astfel nevoiți să-l pună pe bărbatul italian de 59 de ani din nou sub arest, de această dată la domiciliu, în așteptarea procesului în tribunal.

Șoferul unui primar din Oltenia, cercetat după ce și-ar fi agresat sexual colega cu 5 ani mai tânără!

Sătul de drumurile groaznice un calafetean dă statul în judecată pentru eliminarea rovinietei

VIDEO! Experiența unui medic cu vaccinul anti-COVID: De ce nu vrei să-ți dorești asta

Horoscop 10 ianuarie 2021: O zodie câștigă lozul cel mare azi

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles