fbpx

,,Clanul Leilor”, puștii care intră la orele online neinvitați, sunt căutați de poliție!

Plângeri la poliție și acuzații grave pentru tinerii care le fac viață grea profesorilor la orele online

Poliția a deschis o anchetă pentru „Clanul Leilor” ,intrușii, care intră neinvitați la orele online ale profesorilor și transmit mesaje obscene. Fondatorul sau fondatorii grupului nu sunt cunoscuți deocamdată, deși pe canalul de Youtube pe care activează apar sub numele de „Clanul Leilor”. Aceștia intră în timpul cursurilor care se desfășoară online, cel mai probabil cu ajutorul linkurilor și parolelor oferite chiar de elevi din clasele respective, și au tot felul de intervenții obscene, potrivit digi24.ro.

Ulterior, trolii își postează „isprăvile” postează pe YouTube, unde au deja peste 23.000 de urmăritori și peste 1,5 milioane de vizualizări. Deținătorul sau deținătorii canalului YouTube chiar cer idei de la fani ce „farse” să mai facă: „Ce tip nou de content ati vrea sa postam pe canal ? lasati aici in sectiunea de comentarii”. El sau ei nu se consideră vinovați cu nimic și pretind că ce fac este „divertisment”.

„Bun baieti tin sa va anunt ca tot ceea ce fac eu este divertisment ! Eu nu am nicio vina daca intru la ora cuiva atata timp cat persoana accea mi-a dat codul sa intru ! Have a good day si vor urma episoade in continuare <3”, au mai scris autorul sau autorii pe YouTube.

Poliția a fost sesizată și a deschis o anchetă: „Polițiștii vrânceni au fost sesizați de către un cadru didactic cu privire la faptul că elevi și profesori ar fi fost hărțuiți verbal și emoțional prin intermediul unei platforme online de către un grup de persoane. În prezent, polițiștii efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor și luarea măsurilorlegale ce se impun”, a declarat Paula Enache, de la Inspectoratul de Poliție Vrancea.

SURSA FOTO: romaniatv.net

VIDEO: Un oltean s-a electrocutat, iar macaraua pe care o conducea a luat foc!

Margherita de la Clejani este acuzată că a bătut două femei în timp ce era drogată

11 lucruri pe care un bărbat le face cu femeia dragă, în funcție de zodie

Școala de ieri vs. Școala de azi – Ce se va întâmpla cu GENERAȚIA MEA!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0