20.3 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Fotbalistul fără de care România nu se poate descurca la EURO. MM Stoica: „E cel mai bun”

MM Stoica a numit jucătorul crucial pentru selecționata condusă de Edi Iordănescu

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB-ului, afirmă că Dennis Man, fostul jucător al echipei FCSB, transferat la Parma, club ce activa în Serie A la momentul respectiv, este un element crucial pentru selecționata condusă de Edi Iordănescu.

Dennis Man a marcat cele mai multe goluri pentru Parma în acest sezon din Serie B

Reprezentantul echipei FCSB a identificat fotbalistul esențial pentru selecționata lui Edi Iordănescu. Este vorba despre Dennis Man, cel care a marcat cele mai multe goluri pentru Parma în acest sezon din Serie B. MM Stoica consideră că prezența extremei drepte a „cruciaților” este fundamentală pentru echipa națională a României și că în lipsa sa, forma actuală a echipei ar fi afectată.

Un jucător important, OUT de la echipa națională pentru EURO 2024

Dennis Man a influențat rezultatul partidei dintre România și Irlanda de Nord printr-o acțiune individuală, stabilind scorul final la 1-1. De asemenea, el a avut o contribuție decisivă și în meciul împotriva naționalei Columbiei, oferind pasa decisivă pentru fostul său coleg de la FCSB, Florin Tănase.

MM Stoica: „E cel mai bun fotbalist român la ora actuală”

„Ianis Hagi a intrat bine ieri, a făcut deposedare, a dat gol. Tănase, la fel, a marcat. A intrat bine şi Man. A dat pasă şi a mai făcut două faze excepţionale. Nu poate niciodată ca primul 11 al României să fie fără Man! E cel mai bun fotbalist român la ora actuală, de departe! Dennis Man parcă este din altă categorie. Este prea bun la momentul ăsta”, a declarat MM Stoica, conform Orange Sport.

Dennis Man este golgheterul Parmei în actuala stagiune şi are parte de cel mai bun sezon al carierei. A înscris de 13 ori şi a furnizat şase pase decisive în 29 de partide jucate pentru liderul din Serie B.

Parma are ca obiectiv revenirea în Serie A, după ce au retrogradat chiar la primul sezon al celor doi români transferaţi de Parma, Valentin Mihăilă şi Dennis Man, sezonul 2020/2021.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles