Actorul din Shameless, William H. Macy, implicat în înșelătoria din State

William H. Macy, câștigător al premiului Emmy și protagonist al serialului de mare succes, Shameless, este una dintre celebritățile ale căror nume sunt vehiculate în cel mai mare scandal din sistemul educțional american.

Actorul, cunoscut pentru rolul din Shameless, nu este încă urmărit penal, deoarece nu există dovezi suficiente împotriva lui, însă soția acestuia, actrița Felicity Huffman a fost arestată și e cercetată penal pentru dare de mită. Actrița ar fi plătit 15.000 de dolari ca fiica lor cea mare să obțină punctajul necesar la examenul de admitere la facultate.

Scandalul implică alte 50 de persoane înstărite și cunoscute din State, împotriva cărora instanța are dovezi solide adunate pe parcursul a 10 luni.

Potrivit Biroului de Avocatură al Statelor Unite din Massachusetts acuzații au conspirat la măsluirea examenelor de admitere pentru universități de top, precum: Stanford, Yale, Georgetown sau Universitatea Californiei de Sud.

În cazul actorului din Shameless nu sunt dovezi că ar fi fost implicat în aranjamentul soției pentru examenul fiicei mari, dar există declarații potrivit cărora, atunci când a venit rândul fiicei mici, Macy ar fi început să pregătească terenul pentru admitere, dar s-a retras și a ales să-și lase fata să încerce prima dată, fără ajutor.

Actrița Lori Loughlin și soțul acesteia, designerul de modă Mossimo Giannulli sunt de asemenea implicați în acest caz, după ce au plătit 500.000 de dolari pentru admiterea celor două fiice la Universitatea Californiei de Sud.

În 3 minute poți să citești și: #șîeu, și la conferința PNL Craiova!

Dacian Cioloș: „Noi oferim o alternativă pozitivă de dezvoltate”

Român de 20 de ani, ucis de conaționali la Londra!

Autobuzul oprește: „Aici cobor eu!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cristina Plesoianu

Latest posts by Cristina Plesoianu (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0