-0.5 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Şi cu Trabantul paradit, şi pasibil de amendă

Patornul pizzeriei Praz Vegas a făcut publice datele maşinii care i-a hărtănit mascota, în loc să le dea doar pe mâna poliţiei.

Pe strada craioveană Împăratul Traian, în faţa celebrei pizzerii Praz Vegas, un Trabant cu însemnele acestei firme stătea de amar de vreme, că şi de-ar fi vrut să circule, n-ar fi putut.

Patronul de la Praz Vegas, Ciprian Ogarcă, câştigător de Mastechef şi economist, a anunţat cu o zi în urmă, pe facebook: „Mascota pizzeriei Pizzeria Praz Vegas fu avariată de un alt autovehicul !!! Poliția continuă cercetările şi vom afla în curând vinovatul!”

Şi cum n-a aflat prea curând vinovatul, Cirpian a revenit cu filmul accidentului de pe camera de luat vederi şi încercarea de a-i lua el urma autorului, cu concursul publicului:

Fuga de la locul accidentului fără victime e permisă

Aşa e, fugi omul de la locul accidentului, dar legea îi dă dreptul s-o facă. Şoferul coborî din maşină, se asigură că nu produse nicio victimă umană şi plecă. O fi avut şi el treburi. Conform legii, trebuia să-şi declare fapta la poliţie în 24 de ore de la comiterea ei.

Norocul lui Ciprian că mai are un Trabant bun. A ajuns cu el de la Craiova la Bucureşti, în studioul emisiunii „Imperiul leilor” şi retur:

În ultimii ani, mai ales prin primirea României în UE, românii nu mai au voie să facă lucruri care altădată erau în sfera firescului. Nu poţi să spui că ăla e gras sau slab sau negru sau taoist, necum că-i homosexual, să demaşti public infractori dovediţi, dar încă necondamnaţi, să fumezi, să dai bice calului, să tai porcul cu cuţitoiul, să vezi cu cât a picat bacul odrasla vecinului, să faci publice plăcuţe de înmatriculare ale unor maşini care nesocotesc regulile de circulaţie.

cutremur turcia
Cutremur puternic de 7.8 grade, în centrul Turciei! Peste 1.500 de persoane au murit

VIDEO! Frank Hoogerbeets, savant olandez, a prezis cutremurul la data de 3 februarie Un cutremur puternic de 7.8 grade a Read more

Oltenia este pe primul loc la consumul mediu de alcool

Cu cât a crescut consumul de bere fără alcool Oltenia ocupă locul întâi, pe țară, la consumul mediu de băuturi Read more

Ciprian Ogarcă, un Gigi Becali mai mic

Am găsit asta pe avocatnet.ro:

Bine, la cum se aplică legile şi regulile-n România, Ciprian Ogarcă are şanse infime să achite vreo amendă.

Altfel, interdicţia asta ar avea o raţiune. Dezvăluind înmatricularea unei maşini parcate aiurea sau care comite alte nefăcute, e posibil ca publicul să-i cunoască sau să-i afle proprietarul. Dar e posibil şi ca proprietarul să nu fie autorul faptei incriminate, poate i-a împrumutat cuiva maşina, poate i-a furat-o careva. Dacă i-a fost furată, să aibă grijă cum îl tratează pe hoţ, l-aţi văzut pe Gigi Becali ce-a păţit…

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles