18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Vlad Chiricheș, antrenor secund la o echipă din Liga 1: „Nu s-a mai uitat după bani”

FCSB nu mai are nevoie de Vlad Chiricheș în apărare, iar fundașul central a primit ofertă să fie antrenor secund în Liga 1!

Vlad Chiricheș a revenit la FCSB vara trecută, după o absență de 10 ani. Fundașul s-a accidentat în luna august într-un meci cu UTA Arad și se află încă în proces de recuperare, fără o programare precisă pentru revenirea pe teren.

Vlad Chiricheș, antrenor secund la o echipă din Liga 1

Gigi Becali a afirmat că Vlad Chiricheș va rămâne la club începând din vara aceasta, atât în calitate de jucător, cât și în rolul de antrenor secund. A fost impresionat de caracterul și abilitățile fundașului central, conform fanatik.ro.

“I-am spus lui Chiricheş, dacă a fost caracter aşa frumos când spunea că nu vrea să i se plătească 40.000 de euro (n.r. pe perioada accidentării) ci doar 5000. El are 15-20 de milioane adunaţi. 

Gigi Becali cumpără marca Steaua: „O iau cu 100 de milioane de euro”

El mi-a spus: «Nea Gigi, m-ai luat de la Lignitul Oltenia şi am făcut zeci de milioane. Acum, ca să îţi iau banii, nu e frumos. Dacă e să joc, iau 40.000, dacă nu joc, 5000». Vezi ce caracter frumos? Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi. 

A avut şi 3 milioane pe an salariu. Şi atunci nu s-a mai uitat la bani, că eu l-am lansat pe el. Poate pleca el, dar dacă pleca de la Lignitul sau de la Rapid, nu pleca la fel ca de la Steaua sau de la Dinamo.  Avem şi noi o perlă şi vrem să o distrugem şi pe aia”, a spus Gigi Becali despre Vlad Chiricheş, conform sursei citate.

Fundaşul român a avut o carieră de 10 ani în străinătate

Vlad Chiricheş a fost vândut în 2013 de FCSB la Tottenham pentru 9 milioane de euro. Fundaşul român a avut o carieră de 10 ani în străinătate, evoluând o perioadă lungă şi în Serie A la Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Pe perioada accidentării, Vlad Chiricheş i-a transmis lui Gigi Becali că nu vrea să încaseze decât 5000 de euro din salariul lunar de 40.000. În continuare, fundaşul central este în recuperare.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles