7.8 C
Craiova
vineri, aprilie 26, 2024

Calculele lui Mangia: De ce Craiova poate spera la titlu!

Antrenorul italian nu stă bine doar la tactică, ci și la matematică. Devis Mangia a explicat de ce formația sa poate visa la trofee în acest sezon.

 

Despre victoria cu FC Voluntari, Devis Mangia a spus: „Am făcut un meci bun, un nou meci în care nu am primit gol, dar nici nu am închis jocul în momentele în care am avut această posibilitate. Iar când nu închizi jocul apar anumite riscuri. Nu este o problemă de ordin fizic, însă atunci când consumi multă energie în prima partea a meciului încercând să construiești obosești din punct de vedere fizic și mental”.

 

Ca de obicei, antrenorul italian s-a ferit să vorbească despre deciziile brigăzii de arbitrii: „Nu vorbesc despre arbitrii, pentru că nu acesta e job-ul meu, dar șitu răspunsul. Din punctual meu de vedere pe terenul de fotbal sunt trei echipe, cele două care joacă și cea a arbitrilor. Atunci când arbitrii acționează ca o echipă este bine pentru fotbal”.

 

Mangia a calculat tot: iată care sunt asemănările și diferențele față de sezonul trecut!

 

Iar apoi a explicat matematic progresul făcut de echipa sa: „E foarte bine că avem 50 de puncte în 25 de meciuri, dacă ne gândim că anul trecut Viitorul era prima cu 51 de puncte. Noi avem 50 în acest moment și mai avem un meci de disputat. E adevărat un meci dificil cu Timișoara. Dacă facem comparație cu sezonul precedent: atunci Craiova a avut 43 de puncte la final, acum sunt deja 50 de puncte”.

 

Despre mutarea lui Mihai Roman la Timișoara, Mangia a declarat: „Din punctul meu de vedere nu e nicio problemă cu împrumutul lui Mihai Roman la Timișoara. El își dorește să joace, are acolo această oportunitate. Pentru club și pentru jucător e bine să aibă meciuri în picioare”.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles