Cum a trăit Bancu meciul cu Dinamo: „Îți vine să îți dai viața pe teren!”

Nicușor Bancu a fost eroul Universității Craiova. El a marcat golul care pune capăt sezonului pentru Dinamo și duce formația alb-albastră în semifinalele competiției knock-out.

 

Nicușor Bancu consideră că a avut noroc la gol, grație ieșirii neinspirate a lui Penedo: “Am dominat prima repriză categoric. Eu am reuşit să înscriu şi după le-am permis şi lor să domine. Am vrut iniţial să centrez, dar când l-am văzut pe Penedo ieşit l-am driblat şi am înscris. Pot spune că a fost un gol norocos. Dinamo este o echipă mult mai bună, mai agresivă faţă de meciul anterior. Dacă am avea un gazon mai bun, am fi de neînvins acasă. Este dezastru! Se rupe imediat. Sper să se rezolve şi această problemă.

 

Jucătorul care a făcut diferența a rămas impresionat de atmosfera creată de fanii alb-albaștri: „Nici nu visam să joc cu 28.000 de spectatori. Îţi vine să îţi dai viaţa pe teren! Ţinând cont de jocul pe care îl prestăm, suntem favoriţi să câştigăm Cupa, dar şi anul trecut au fost surprize.”,

 

Universitatea Craiova a câștigat italienește, cu 1-0, partida cu Dinamo și a obținut calificarea în semifinalele Cupei României.

Sursa foto: CameraMedia.ro

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *