16.4 C
Craiova
sâmbătă, iunie 3, 2023

Scandal de proporții la Pielești. USR Dolj l-a exclus din partid pe consilierul local Cristian Gherasim!

VIDEO. Râdem, glumim, dar astfel de lucruri se întâmplă la doi pași de Craiova. USR Dolj se dezice de comportamentul lui Cristian Gherasim, consilier local în comuna Pielești.

USR Dolj l-a exclus din partid pe consilierul Cristian Gherasim, din comuna Pielești. Decizia a venit ca urmare a unui reportaj Recorder. Cazul a stârnit valuri de reacții în mediul online și nu a rămas neobservat nici de liderii de partid. Unii dintre aceștia au reacționat, în mod public, și au taxat abaterile.

Am cerut convocarea de urgență a Biroului Județean Dolj, pentru excluderea din USR a consilierului din comuna Pielești, care apare în materialul Recorder. Un asemenea comportament este inacceptabil”, a spus Cătălin Drulă, președintele USR.

Scandal de proporții la Pielești. USR Dolj l-a exclus din partid pe consilierul local Cristian Gherasim!

Ca urmare a ultimului reportaj Recorder din Pielești, am luat act de comportamentul Consilierului Local USR, Gherasim Cristian. USR a fost întotdeauna un susținător activ al presei independente și libere, recunoscând importanța acesteia pentru informarea corectă a cetățenilor. Am susținut mereu necesitatea transparenței și a caracterului public al ședințelor de Consiliu Local, fiind conștienți că doar prin deschidere și dialog constructiv se pot obține soluții durabile pentru comunitățile noastre.

Drept urmare, l-am exclus din partid pe consilierul respectiv, în conformitate cu valorile și standardele noastre etice. Astfel de comportamente nu au loc în cadrul USR și nu vor fi tolerate. USR își reafirmă angajamentul său față de valorile democratice, transparență și respectul față de cetățeni. Ne vom asigura că astfel de incidente nu se vor mai repeta și vom continua să muncim pentru binele comunităților noastre, promovând o guvernare responsabilă și participativă”, a transmis USR Dolj.

Ce au găsit jurnaliștii Recorder la Pielești! Totul a plecat de la rețeaua de canalizare!

Primarul susține că rețeaua de canalizare din Pielești a fost făcută ca la carte. Șefa companiei locale de apă și canal refuză să preia investiția. Ea acuză că sistemul s-a defectat înainte de inaugurare. Unii localnici nu au mai așteptat unda verde și s-au branșat la rețea în mod ilegal. Astfel, canalizarea a început să refuleze, răspândind mirosuri greu de suportat.

În loc să admită problemele și să caute soluții, primarul Irinel Irimescu (PMP) s-a aliat cu consilieri de la PSD și USR și au hotărât să o demită pe șefa companiei de apă și canal. Acesteia i s-a reproșat că a semnalat problemele de la rețeaua de canalizare.

Dacă problemele legate de canalizare nu erau de ajuns în Pielești, acolo a luat naștere un adevărat scandal. Ajunși al fața locului, jurnaliștii Recorder au dat piept cu sistemul. Aceștia au fost puși în situații delicate, ba chiar au fost acuzați că ar fi influențat votul în Consiliul Local al comunei. Momentan s-a lăsat cu o singură penalizare, a lui Cristian Gherasim, consilierul local din Pielești.

sursă foto: captură video YouTube/Recorder

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles